Darilni bon za tandemski skok s padalom in snemanje skoka

TANDEMSKI PADALSKI SKOK

Darilni bon za tandemski skok s padalom in snemanje skoka235,00 EUR Por defecto

Tandemski padalski skok iz letala je najenostavnejši in najvarnejši način, da doživite nekaj, o čemer ste do sedaj lahko le sanjali.

Poskrbeli bomo, da bo vaš skok izveden v skladu z najvišjimi varnostnimi standardi. Ne zaupajte vsakomur, izberite izkušnje, reference in znanje. Vaš inštruktor bo član slovenske padalske državne reprezentance. Imamo operativno dovoljenje izdano s strani Agencije za civilno letalstvo.

Tandemske skoke s padalom  izvajamo po različnih letališčih v Sloveniji (predvsem Lesce in Slovenj Gradec, saj imata ti letališči najboljša in najvarnejša letala). Zaradi omejene razpoložljivosti letala lahko ob nakupu darilnega bona garantiramo skok s padalom v Sloveniji, ne pa na točno določenem letališču. Se bomo pa maksimalno potrudili, da boste skok opravili tam, kjer želite.

Pilot tandema vam bo predstavil potek skoka, vas pripel na sistem vezi in že ste pripravljeni na nepozabno doživetje tandemskega skoka. Sledi vožnja z letalom na višino od 3000m do 4000m, odskok, od 30 do 60 sekund prostega pada, odpiranje padala ter let in pristanek s padalom (10 minut).

Za skok s padalom morate biti psihično in fizično pripravljeni ter zdravi. V primeru kakršnih koli zdravstvenih težav se pred skokom posvetujte s svojim zdravnikom.

Mladoletne osebe lahko skok izvedejo le ob prisotnosti in z dovoljenjem starštev ali skrbnikov. Potniki/potnice morajo biti večji od 135 cm in lažji od 110 kg.

Svoj skok lahko tudi posnamete. Celoten potek skoka od priprave do pristanka bo za vas posnel pilot tandema s posebnim širokokotnim objektivom v tehnologiji handycam (hd ready). Posnetek vključuje tudi prosti pad in vožnjo pod kupolo. Posnetek predstavlja možnost, da svojo izkušnjo skoka s padalom delite tudi z ostalimi, pri tem pa tudi sami znova in znova podoživite občutke skoka.

Veljavnost bona je 1 leto do nakupa. Sezona skakanja je od aprila do novembra.


Galerías:Entradas Cesta (0) Acceso