Gledališče Ulys'ses uvaja platformo Mojekarte

Festival Ulysses, ki bo letos potekal od 16.7. do 29.8.2021, na otokih Mali in Veliki Brijun ob zahodni obali hrvaške Istre, bo v svoji 21. izdaji v segmentu on-line prodaje vstopnic sodeloval z marketinško in prodajno platformo Mojekarte.hr, za pripravo festivalskih dogodkov, prodajo vstopnic na festivalski blagajni v Fažani in elektronsko validacijo vstopnic ob vkrcanju na ladjo pa bo uporabljalo polivalentno digitalno platformo Mojekarte.

21. sezono festivala bo Ulys'ses odprl z velikim koncertom ustanovitelja Radeta Šerbedžije. Na poletnem odru se mu v spremstvu skupine Zapadni kolodvor že tradicionalno pridružijo številni znani gostje, njegovi prijatelji. Dogodek, za katerega je značilno specifično in toplo vzdušje, ki je posledica edinstvene in izjemne interakcije nastopajočih s publiko, že leta privablja mednarodno občinstvo.

V tej sezoni Ulys'ses prvič pripravlja tudi skupni projekt regionalnih gledališč, zbranih pod imenom RUTA Grupa Triglav (Regionalna zveza gledališč). V projektu bodo poleg gledališča Ulys'ses nastopili še Komorni teater 55 iz Sarajeva s predstavo Vedrana Fajkovića Gledališče za začetnike, Beograjsko dramsko gledališče s predstavo Slobodana Obradovića (po filmu E. Scola) Grdi, umazani, zli in že kultno predstavo K. Ken / D. Wassermanov Let nad kukavičjim gnezdom, Mestno gledališče Podgorica in Barska kronika z Don Quijoteom po motivih Cervantesa, Skopsko dramsko gledališče s predstavo Dušana Kovačevića Hipnoza ene ljubezni in Mestno gledališče iz Ljubljane s predstavo Iza Strehar Uporabi in zavrni me.

V letošnji izdaji festivala bo organizator uporabil orodja, ki jih ponuja polivalentna digitalna platforma Mojekarte, orodja Mojekarte Event SetUp za pripravo festivalskih predstav, Blagajna Mojekarte za podporo prodaji vstopnic in paketov vstopnic na festivalski blagajni v Fažana in Mojekarte Nadzor dostopa za vstopnice za elektronsko preverjanje, medtem ko bo spletna prodaja vstopnic potekala prek tržne in prodajne platforme mojekarte.hr. Za 22. izdajo leta 2022 mora organizator festivala razmisliti in se odločiti, ali lahko Ulysses za potrebe festivala uporabi nekatere naprednejše možnosti platforme, predvsem spletno trgovino po meri, CRM, blago, upravljanje članstva, zvestobo upravljanje, upravljanje akreditacije in drugi.

Spletna prodaja vstopnic za 21. izdajo Ulyssesa prek platforme Mojekarte.hr se je pričela 1. julija, kupci pa si lahko kupljene vstopnice natisnejo v print@home obliki, ali pa si jih prenesejo na svoje pametne telefone. Pred vkrcanjem na ladjo, ki vozi gledalce iz pristanišča v Fažani na Brione, se bodo vstopnice skenirale, njihova pristnost in veljavnost pa bo samodejno preverjena s pomočjo rešitve za kontrolo vstopa Mojekarte. Pooblaščene osebe iz ekipe organizatorja bodo imele možnost spremljati prodajo in preverjanje vstopnic v realnem času prek aplikacije Mojekarte Alpha Analytics.

=====

Organizatorjem festivalov ponujamo najnaprednejša digitalna orodja za trženje in prodajo vstopnic ter drugih produktov, značilnih za prireditveno industrijo. Poleg prodaje vstopnic ponujamo tudi rešitve za: preliminarne rezervacije, izdajo zapestnic, polnjenje predplačniških računov, brezstično plačevanje na blagajnah festivala, elektronsko preverjanje veljavnosti vstopnic in nadzor vstopa obiskovalcev, Q-ponski marketing in številne druge.

Reka, 1. julij 2021