Novo v prodaji: Vstopnice za polfinalno tekmo pokala Slovenije med NK Olimpijo in NK Maribor

  • Hinzugefügt 23.03.2017 um 09:28
Novo v prodaji: Vstopnice za polfinalno tekmo pokala Slovenije med NK Olimpijo in NK Maribor

Prva tekma polfinala je na sporedu že čez 14 dni. Vse navijače NK Olimpija Ljubljana obveščamo, da so v prodaji posamične vstopnice za prvo tekmo polfinala pokala Slovenije proti Mariboru. Tekma bo na sporedu v sredo, 5.4.2017, ob 20:15 v Stožicah.

Cena vstopnice znaša 15€. Ženske, dijaki, študenti, upokojenci, invalidi in spremljevalci oseb na vozičkih boste za ogled klubskega spektakla odšteli vsega 10,5€. Otroci do 14. leta pa si boste tekmo lahko ogledali za 5€.

Kot je že v navadi, bodo vstopnice tudi za tokratni derbi personalizirane. Vstop na stadion bo tako mogoč le z vpisanimi podatki na vstopnici in s priloženim osebnim dokumentom.

Obiskovalcem tekme predlagamo uporabo javnega mestnega prevoza. Naj spomnimo, da imate obiskovalci z vstopnico na tekme Olimpije venomer zagotovljen brezplačen prevoz z avtobusi LPP tri ure pred in po tekmi.

Velja še pripomniti, da še vedno lahko ugodno kupite tudi paket treh tekem, ki vam zagotavlja vstopnico za oba domača derbija z Mariborom (pokal in prvenstvo) in za sredino tekmo Prve lige z Gorico.

#verjamemvzmaje

Nakup vstopnic: