Odpovedano: Lola Astanova, 3. november 2019 v Cankarjevem domu

  • Hinzugefügt 16.10.2019 um 09:01
Odpovedano: Lola Astanova, 3. november 2019 v Cankarjevem domu

Koncert Lole Astanove, prireditev zunanjega organizatorja Songevents d.o.o., napovedan v nedeljo, 3. novembra, ob 20. uri v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, je odpovedan zaradi prestavitve turneje. 

Vstopnice, kupljene v Cankarjevem domu ali po spletu, nam posredujete po e-pošti [email protected] in uredili vam bomo vračilo kupnine na daljavo, ali najpozneje do 15. novembra 2019 obiščite Informacijsko središče (blagajno) CD, da vam vrnemo denar.

Dovolite, da vam ob tej priložnosti ponudimo še en izjemen klavirski recital vrhunskega pianista Alexandra Gadjieva, ki je eden tistih redkih slovenskih poustvarjalcev, o katerih glasbeni svet govori v superlativih. Vrata v glasbeno elito mu je odprla odmevna zmaga na mednarodnem tekmovanju Hamamatsu (Japonska, 2015), kjer je prepričal tudi prvo damo svetovnega pianizma Martho Argerich, svojo izjemnost pa je še utrdil z zmago na prestižnem mednarodnem tekmovanju Piano Masters Monte Carlo (2018).

Kupci vstopnic za koncert Lole Astanove lahko izkoristite 10-odstotni popust (*velja ob hkratnem vračilu vstopnic za koncert L. Astanove in nakupu za koncert A. Gadjijeva).           

Dodatne informacije: [email protected]

Prosimo za razumevanje.