Pomembno obvestilo: Prestavljene in odpovedane prireditve v Cankarjevem domu

  • Hinzugefügt 16.10.2020 um 08:10
Pomembno obvestilo: Prestavljene in odpovedane prireditve v Cankarjevem domu

Skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev drugega vala epidemije koronavirusa smo odpovedali oz. prestavili vse prireditve in začasno zaprli razstave.

Za vse informacije smo obiskovalcem na voljo na [email protected], [email protected] in ob delavnikih od 11. do 13. ure tudi po T 01/2417-299.

Vračilo kupnine in urejanje dobropisa

Skladno s Splošnimi pogoji prodaje vstopnic CD in Zakonom o varstvu potrošnikov bomo kupcem vstopnic za prestavljene ali odpadle prireditve kupnino povrnili na enega od navedenih načinov:

Vstopnice za prestavljene ali odpovedane prireditve v Cankarjevem domu
Za odpadle prireditve si prizadevamo najti nove datume.
O novih terminih ter tudi o tem, za katere prireditve ne bo zagotovljen novi termin in bodo odpovedane, bomo obveščali sproti na spletnih straneh in socialnih omrežjih Cankarjevega doma ter v e-novičniku Cankarjevega doma. 

Kupljene vstopnice za prestavljene prireditve veljajo na nadomestne termine in jih obiskovalcem ni treba menjati. Če obiskovalcem novi termin prireditve ne ustreza ali je ta odpovedana, Cankarjev dom izda dobropis v znesku cene vstopnice ali povrne kupnino. Dobropis velja najmanj do decembra 2021.

Cankarjev dom bo izstavitev dobr[email protected]opisa ali vračilo kupnine uredil v 14 dneh od prejetja pisnega zahtevka za vračilo. Zahtevek lahko kupci vstopnic uredijo na daljavo; e-vstopnico, fotografijo ali sken vstopnice in podatke za nakazilo na TRR pošljejo na [email protected].

Če ste nakup vstopnic opravili v e-trgovini Cankarjevega doma, lahko v svojem računu uredite tudi zahtevek za dobropis ali vračilo kupnine.


Več informacij: