Dodatno obvestilo: Prestavljene in odpovedane prireditve v Cankarjevem domu

  • Hinzugefügt 20.10.2020 um 08:52
Dodatno obvestilo: Prestavljene in odpovedane prireditve v Cankarjevem domu

Spoštovani!

Žal nas je v zenitu programske sezone ustavil drugi val širjenja koronavirusa. Za nekaj tednov bomo zaprli naše dvorane. Skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev drugega vala epidemije koronavirusa smo odpovedali oz. prestavili vse prireditve.

  • Koncert organista Thierryja Escaicha (1. Srebrni), ki bi moral biti na sporedu 20. oktobra, in recital pianistke Beatrice Rana (2. Srebrni), ki bi moral biti na sporedu 26. oktobra, sta prestavljena oz. odpovedana.
  • Koncerti Simfoničnega orkestera RTV Slovenija - Kromatika 2 in 3, ki bi morali biti na sporedu 21., 22. oktobra in 18. ter 19. novembra, so odpovedani oz. prestavljeni.
  • Koncert zasedbe Birds on a Wire, napovedan 23. oktobra, je prestavljen na 12. september 2021. Kupljene vstopnice za prestavljene prireditve veljajo na nadomestne termine in jih obiskovalcem ni treba menjati.
  • Filmski projekciji  Sreča na vrvici sta  prestavljeni. O novem datumu vas obvestimo. Kupljene vstopnice za prestavljene prireditve veljajo na nadomestne termine in jih obiskovalcem ni treba menjati.

V kolikor nam bodo razmere dopuščale in bomo za odpadle  koncerte lahko organizirali nadomestne termine, vas bomo o tem obvestili. Prijazno vabljeni, da spremljate našo spletno stran, kjer objavljamo obvestila o nadomestnih oz. odpadlih dogodkih posameznih abonmajev. 

Za odpovedane prireditve , ki jih ne bomo mogli nadomestiti, vam lahko izdelamo dobroimetje. Znesek koristite ob naslednjem nakupu oz. kadarkoli do decembra 2021. Če dobroimetja ne želite, vam bomo znesek posredovali na TRR.

Zahtevek nam skupaj z vstopnicami in željo po dobroimetju ali TRR podatki posredujte na [email protected].

Prav tako vam Cankarjev dom lahko izda dobropis oz. vrne kupnino, če vam nadomestni termini koncertov ne bi ustrezali.

V času, ko naše koncertne dvorane samevajo, pa z veseljem sporočamo, da Razstava Hernija Cartier-Bressona ostaja odprta za individualni obisk, javnih ter organiziranih vodstev po razstavi ne bomo izvajali. 
Obisk razstave je možen v običajnem delovnem času: od ponedeljka do sobote od 10. do 19. ure, ob četrtkih do 21. ure, ob nedeljah in praznikih do 18. ure.
Vstop na razstavo je s Prešernove ceste. 

Ostanite zdravi, spremljajte naša družbena omrežja in spletno stran CD, kjer si bomo ostali blizu in sproti objavljali nove termine prestavljenih prireditev.

Vaš Cankarjev dom