Aktualno: 24. Pripovedovalski festival

  • Hinzugefügt 17.06.2021 um 11:23
Aktualno: 24. Pripovedovalski festival

Spoštovani!

»Vsak zase smo v lanskem letu lahko spoznali lakoto po skupnem poslušanju zgodb.
To poletje se nam obeta čas kulturnega obilja. Pridite po zgodbe, pridite po osvežilni nočni zrak tudi na naš festival. Držimo (se) skupaj.«

Špela Frlic, programska vodja festivala

 

24. Pripovedovalski festival, program

Nakup vstopnic: www.cd-cc.si in uro pred predstavo pri vhodu v Švicarijo oziroma v primeru slabega vremena v Informacijskem središču CD.

V primeru slabega vremena vas bomo na dan dogodka do 14. ure oz. za dopoldanski dogodek do 7.30 ure,  na spletni strani CD ter na družbenih omrežjih CD (FB, TW, IG) obvestili, če bo prireditev v Linhartovi dvorani.

V Švicariji ter vseh prostorih Cankarjevega doma so skladno smernicami NIJZ in veljavnimi ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa zagotovljeni vsi pogoji za varen obisk. Več: https://www.cd-cc.si/kultura/varno-na-dogodke

Vračilo kupnine za dogodke odpovedanega Pripovedovalskega festivala v marcu in oktobru 2020
Kupljene vstopnice za odpadle prireditve NE veljajo za termine Pripovedovalskega festivala 2021. Za kupljene in še ne vrnjene vstopnice odpadlih prireditev Cankarjev dom povrne kupnino.
Zahtevek lahko kupci vstopnic uredijo na daljavo; e-vstopnico, fotografijo ali sken vstopnice in podatke za nakazilo na TRR pošljejo na [email protected].

Dodatne informacije
Informacijsko središče (blagajna) CD je odprto med delovniki od 11.do 13. ter uro pred prireditvijo. 
Za informacije smo vam na voljo na [email protected], na družbenih omrežjih CD (FB, TW, IG).

Lep pozdrav.

Cankarjev dom