POVRATEK NA KANTRIDO št. 3

Premierna izvedba športnega spektakla Povratek na Kantrido se je zgodila jeseni leta 2018, ko sta se v prijateljski tekmi pomerila domača NK Rijeka in slovenski prvoligaš ter večkratni udeleženec Champions League in Europa League NK Maribor, na legendarnem štadionu pod stenami Kantride pa se je zbralo več kot 10.000 domačih navijačev ter ljubiteljev nogometa iz širše regije. Repriza tega dogodka je sledila v jeseni leta 2019, ko je NK Rijeka odigrala prijeteljsko tekmo z NK Zrinjski iz Mostarja, tudi to pa ob množični podpori zveste domače publike. Nadaljevanje tradicije, nabite z emocijami in nostalgijo, je v letu 2020 prekinila pandemija Covid-19.

Nova priložnost, da pod stenami nekdanjega kamnoloma ob obali Kvarnerskega zaliva zopet  zavihrajo zastave domačega kluba in se razleže navijaška himna Rijeko mi te volimo, bo 8. oktobra 2021, ko se bo odvila tretja ponovitev Povratka na Kantrido, v tokratni prijateljski tekmi pa se bosta pomerija NK Rijeka in slovenski prvoligaš iz Ljubljane NK Olimpija.

Enako kot v prvi in drugi izvedbi tega dogodka, bo prodajo vstopnic tudi za njegovo tretjo ponovitev prevzelo podjetje Moje karte d.o.o. iz Reke, kupci pa bodo lahko vstopnice kupili na hrvaškem internetnem portalu mojekarte.hr ter na fizičnih prodajnih mestih distribucije Mojekarte na Reki. Glede na bližino Reke in Ljubljane ter potencialno zanimanje navijačev NK Olimpija Green Dragons, smo promocijo tega dogodka vključili tudi v redne promocijske aktivnosti in oglaševanje na portalu mojekarte.si ter na Facebook profilu Mojekarte.

Reka – Ljubljana, 26. septembra 2021