Prestavljeno: Vlado Kreslin: Pesmi iz karantene - 29. & 30. oktober 2020

  • Added 20.10.2020 at 10:57
Prestavljeno: Vlado Kreslin: Pesmi iz karantene - 29. & 30. oktober 2020

Spoštovani!

Začasno se poslavljamo, da bomo kmalu lahko spet skupaj … s kulturnim razmikom.

Pogumno in optimistično smo stopili v novo sezono, ki je napovedovala presežna srečanja Iz oči v oči z umetniki z vsega sveta. Žal nas je v zenitu programske sezone ustavil drugi val širjenja koronavirusa. Za nekaj tednov bomo zaprli naše dvorane in razstavne prostore ter iskali nove termine za navdihujoče kulturno-umetniške dogodke, ki bodo v drugi polovici sezone polnili naše dvorane in našega duha. Kmalu se ponovno srečamo: s kulturnim razmikom in iz oči v oči. Do tedaj ostanite zdravi in spremljajte naša družbena omrežja, kjer si bomo ostali blizu in sproti objavljali nove termine prestavljenih prireditev.

Skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev drugega vala epidemije koronavirusa smo odpovedali oz. prestavili vse prireditve in začasno zaprli razstave.

Prireditev je prestavljena z 29. in 30. oktobra na 12. in 13. december. Kupljene vstopnice veljajo na nadomestni termin: za 29. oktober 12. decembra in za 30. oktober 13. decembra.

Kupljene vstopnice za prestavljene prireditve veljajo na nadomestne termine in jih obiskovalcem ni treba menjati.

Če obiskovalcem novi termin prireditve ne ustreza ali je ta odpovedana, Cankarjev dom izda dobropis v znesku cene vstopnice ali povrne kupnino. Dobropis velja najmanj do decembra 2021.
Cankarjev dom bo izstavitev dobropisa ali vračilo kupnine uredil v 14 dneh od prejetja pisnega zahtevka za vračilo. Zahtevek lahko kupci vstopnic uredijo na daljavo; e-vstopnico, fotografijo ali sken vstopnice in podatke za nakazilo na TRR pošljejo na [email protected].

Če ste nakup vstopnic opravili v e-trgovini Cankarjevega doma, lahko v svojem računu uredite tudi zahtevek za dobropis ali vračilo kupnine.

Vstopnice za prireditve v Cankarjevem domu, kupljene pri drugih prodajnih mestih 
Cankarjev dom bo izstavljal dobropise oz. vračal kupnino tudi za vstopnice za prireditve v Cankarjevem domu, kupljene pri drugih prodajnih mestih, in sicer v 14 dneh od prejema zahtevka za vračilo. Zahtevek lahko kupci vstopnic uredijo na daljavo; e-vstopnico, fotografijo ali sken vstopnice in podatke za nakazilo na TRR pošljejo na [email protected].

Vračilo kupnine in urejanje dobropisa

Skladno s Splošnimi pogoji prodaje vstopnic CD in Zakonom o varstvu potrošnikov bomo kupcem vstopnic za prestavljene ali odpadle prireditve kupnino povrnili na enega od navedenih načinov: 

Za vse informacije smo obiskovalcem na voljo na: [email protected] in ob delavnikih od 11. do 13. ure tudi po T 01/2417-299.

Vaš Cankarjev dom