Prestavljeno: FATOUMATA DIAWARA bo nastopila v Ljubljani 3. maja 2021

  • Added 23.11.2020 at 12:52
Prestavljeno: FATOUMATA DIAWARA bo nastopila v Ljubljani 3. maja 2021

Obvečamo vas, da je koncert Fatoumate Diaware (Druga godba 2020), prestavljen na 3. maj 2021. Hkrati sporočamo, da bo koncert, ki bi moral biti v Kino Šiška, 4. decembra, zaradi večje kapacitete dvorane izveden v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma.

Navodila za menjavo vstopnic:

Obiskovalke in obiskovalce koncerta, ki že imajo kupljene vstopnice, bomo o menjavi vstopnic obveščali v kratkem oziroma, takoj ko bo znano, pod kakšnimi pogoji, kar zadeva občinstvo (številčnost, razdalje), bo lahko koncert lahko izveden. Prav tako bomo pravočasno obvestili imetnice in imetnike festivalskih vstopnic Druga godba 2020, kakšen bo režim vstopa v dvorano.

Preostale razpoložljive vstopnice so v prodaji v informacijskem središču Cankarjevega doma ter na prodajnih mestih Mojekarte.si, kot tudi spletnih straneh Cankarjevega doma in Mojekarte.si

Če se koncerta v novem terminu ne morete udeležiti, vam bodo na prodajnem mestu do 4. decembra 2020 povrnili kupnino (velja samo za kupce posamičnih vstopnic in ne velja za kupce abonmaja). Za vračilo kupnine se obrnite na [email protected].