Pomembno obvestilo: Vlado Kreslin - 17.12.2021 ob 19:30, Cankarjev dom

  • Added 24.11.2021 at 12:01
Pomembno obvestilo: Vlado Kreslin - 17.12.2021 ob 19:30, Cankarjev dom

Spoštovani kupci vstopnic za koncert Vlada Kreslina v petek, 17. decembra

S prodajo vstopnic za tradicionalni koncert Vlada Kreslina v Cankarjevem domu smo pričeli v času, ko epidemiološke razmere še niso narekovale zmanjšanih kapacitet dvoran.

Z novimi odloki, ki veljajo od začetka novembra, pa smo morali zasedenost omejiti – vsak drugi sedež mora ostati nezaseden.

Da bi koncert Vlada Kreslina po tem, novem režimu, lahko izvedli, bomo morali obiskovalce, ki ste kupili vstopnice za parter in 1. balkon, razporediti tudi na 2. balkon Gallusove dvorane; preplačano razliko (do cene vstopnice na 2. balkonu, ki je 24 EUR) vam bomo seveda vrnili. 

Prijazno Vas naprošamo, da nam stare vstopnice pošljete na [email protected] ter pripišete št. svojega TRR, kamor Vam bomo nakazali razliko v ceni. Po e-pošti Vam bomo tudi poslali nove vstopnice.

Sedežni red na nobenem od koncertov ne bo veljal, velja pa, da zasedete sedišča v segmentu, za katerega ste kupili vstopnice (parter, 1. balkon, 2. balkon) oz. v bližini sedeža, navedenega na vstopnici.

Prijazno Vas naprošamo, da nam pomagate nastalo situacijo rešiti in se veselimo časov, ko se bomo spet eden ob drugem lahko v Gallusovi dvorani pozibavali ob zvokih črne kitare.

Do tedaj pa bomo v nič manj magičnem koncertnem vzdušju uživali s sedežem razmika.

V upanju, da se boste na našo prošnjo lahko odzvali, Vas lepo pozdravljamo.

Če pa za Vas naš predlog ni sprejemljiv, nam, prosimo, pišite na [email protected].

 

Cankarjev dom

Informacijsko središče in prodaja vstopnic