Obvestilo: Cirque Le Roux: Jelen v žarometih v Cankarjevem domu

  • Added 24.12.2021 at 13:44
Obvestilo: Cirque Le Roux: Jelen v žarometih v Cankarjevem domu

Spoštovani!

Veseli smo, ker Cankarjev dom tudi v zaostrenih epidemioloških razmerah ostaja odprt. Dosledno spoštujemo vse ukrepe in priporočila za preprečevanje širjenja koronavirusa, zato vas prijazno prosimo za razumevanje pri spremenjenih pogojih obiska prireditev. Pred gostovanjem Cirkusa Le Roux z uprizoritvijo Jelen v žarometih vas želimo seznaniti s spremenjenimi pogoji za ogled prireditev.

Prosimo vas, da pri vhodu v Cankarjev dom pokažete ustrezno potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT in osebni dokument (dokazila niso potrebna za mlajše od 12 let, ki se prireditve udeležijo z ožjimi družinskimi člani oz. skrbniki). Obvezna je pravilna uporaba (pokrit nos in usta) kirurške ali maske ffp2. Po novem uporabniki storitev (tudi obiskovalci javnih kulturnih prireditev in uporabniki drugih kulturnih storitev) izkazujejo izpolnjevanje pogoja PCT, če niso cepljeni ali prebolevniki, z dokazilom o negativnem rezultatu testa PCR, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa, ali testa HAG, ki ni starejši od 24 ur od odvzema brisa.

Sedežni red na prireditvi ne velja, velja pa posedanje na proste sedeže v delu dvorane (parter, 1. balkon, 2. balkon), ki je naveden na vaši vstopnici. Prav tako za vstop v dvorano izberete vhod, zapisan na vstopnici.
Za pomoč pri posedanju vam bo na voljo hostesna služba. Mest je za vse imetnike vstopnic dovolj.

Zakaj sedežni red ne velja?
Prodajo vstopnic smo začeli v času, ko epidemiološke razmere in odloki še niso narekovali zmanjšanih zmogljivosti dvoran, po katerih mora vsak drugi sedež ostati prost (razmak enega sedeža velja tudi med družinskimi člani ali člani istega gospodinjstva). Da lahko izpeljemo prireditev v teh novih pogojih posedanja, smo vsak drugi sedež izločili iz prodaje (in jih označili s trakovi), sedežni red pa zato ne velja.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje, v novem letu pa vam želimo veliko novih odkritij umetniškega ustvarjanja ter obilje odprtosti in razumevanja, ki zbližujeta.

Srečno 2022!