Aktualno: Pliš, ples in punč v SiTi Teatru BTC

  • Objavljeno dana 19.04.2017 u 08:22
Aktualno: Pliš, ples in punč v SiTi Teatru BTC

Ob tej priložnosti se bosta združila dva dogodka, najprej plesna premiera priznane koreografinje in plesalka Maše Kagao Knez in beatboxerskega mojstra Murata, ki se nato pridruži še glasbenemu dela večera - koncertu priljubljene skupine Pliš.

Izjemna plesalka in koreografinja Maša Kagao Knez in glasbenik in beatboxer Murat se bosta premierno predstavila s plesnim duetom LakeLess, ki je neke vrste zvočno gibalni eksperiment z svežim učinkom na čutila. Ob 20h.

Pliš je skupina, ki se je iz dnevne sobe preselila tudi na odre ali, bolje rečeno, gledalce in poslušalce povabila kar k sebi domov. Intimno vzdušje pričarajo Aleksandra Ilijevski (vokal), Marko Gregorič (kontrabas, kitara), Murat (beatbox), Tomaž Gajšt (trobenta). Poleg avtorskih skladb Roka Vilčnika in Marka Gregoriča izvajajo tudi raznovrstne priredbe na svoj edinstveni, plišasti način. Javnosti so se prvič predstavili s singlom Metulji, ki je bil najbolj predvajana skladba leta 2012, letos pa se na lestvice povzpenjajo z novim singlom Raj. Ob 21h.

Se vidimo 17. maja v SiTi Teatru BTC. Ob 20h.

Nakup vstopnic: