Novo v prodaji: Sezonske vstopnice HDD Jesenice za sezono 2017/18

  • Objavljeno dana 04.08.2017 u 10:27
Novo v prodaji: Sezonske vstopnice HDD Jesenice za sezono 2017/18

V upravi jeseniškega hokejskega kolektiva je vse podrejeno novi sezoni. Ekipa se počasi in zanesljivo oblikuje, cilji so postavljeni, pred vrati pa je tudi nekaj prijateljskih merjenj moči pred uradnim začetkom sezone. HDD SIJ Acroni Jesenice so pred svojim četrtim tekmovalnim letom storile nov korak naprej, novo sezono pa pričakujemo pomlajeni in polni optimizma.

Cilj – zadovoljiti publiko in ustvarjati igralce!

Tekmovalno uspešna lanska sezona je prinesla nova znanja in izkušnje. Cilj je napredek, napredek v organizaciji, napredek v sami igri, v rezultatih in s tem tudi v bolj polnih tribunah. Očitno je, da delamo dobro, saj tisti, ki pride v Podmežaklo, se rad tudi vrne. A s tem preprosto nismo zadovoljni in želimo več. Več navijačev, še bolje, pravo navijaško gnečo na tribuni in glasno vzpodbudo ekipi na ledu. Želimo hokejske Jesenice.

Seveda mislimo že na čas, ko bo naša ekipa pričela boje na ledu in se z nasprotniki udarila za gole, točke, zmage. Za vse Vas, ljubitelje hokeja, smo pripravili cenik vstopnic za novo sezono, med njimi pa bodo v prodaji tudi sezonske vstopnice. Te bodo v prodaji že od 4. avgusta dalje. Ponovno, tako kot lani, imamo pripravljene sezonske vstopnice po posebni ceni za zveste kupce sezonskih vstopnic, ugodne pakete pa smo pripravili tudi za študente in dijake, tudi letos bo možen nakup vstopnice s rezerviranim parkirnim mestom.

Nakup vstopnic: