Novo v prodaji: Tin Vodopivec: 777 - finalni šov

  • Objavljeno dana 08.11.2017 u 08:34
Novo v prodaji: Tin Vodopivec: 777 - finalni šov

Tin Vodopivec, eden naših najuspešnejših komikov, se je lotil edinstvenega, malce norega mednarodnega izziva, ki ga bomo lahko spremljali prek medijev, družabnih omrežij in video reportaž!

Z idejo, da je smeh univerzalni jezik, se je Tin lotil Izziva 777, v katerem bo v 7 zaporednih dneh izvedel nastop stand-up komedije v 7 različnih jezikih v 7 državah. Od 1. do 7. decembra bo tako nastopal v Londonu, Parizu, Berlinu, Varšavi, Skopju, Beogradu in Ljubljani – kjer bo sklepni večer v Cankarjevem domu.

»Čas je za povezovanje in podiranje meja … pridružite se mi na poti tudi vi,« pravi Tin Vodopivec, ki je kljub mladosti že stari maček na slovenski stand-up sceni. Svoj krst na odru je doživel že leta 2006, od tedaj pa zbral več kot tisoč petsto nastopov po vsem svetu – od Los Angelesa, Helsinkov, Stockholma, Dunaja, Budimpešte, vseh večjih mest na Balkanu pa vse do Južne Afrike, kjer je nazadnje gostoval na festivalu v Johannesburgu. Na tekmovanju “The Funniest Person in the World” se je uvrstil med dvajset finalistov z vsega sveta, nazadnje pa smo ga lahko gledali v predstavi Staro za novo z Borisom Kobalom, s katero sta prepotovala Slovenijo po dolgem in počez ter napravila sto ponovitev.

Tinu se bosta na odru Štihove dvorane pridružila tudi Boris Kobal in Uroš Kuzman.

Nakup vstopnic: