Novo v prodaji: 19. Orto Fest 2018

  • Objavljeno dana 06.03.2018 u 10:17
Novo v prodaji: 19. Orto Fest 2018

Od 29. marca do 28. aprila letos bo potekal že 19. festival Orto Fest, ki je v svoji zgodovini gostil že več kot 500 glasbenih skupin in izvajalcev. Kot tak je edinstven slovenski klubski festival, ki ponuja v svojem programu številne domače in tuje, tudi vrhunske glasbene skupine, žanrsko predvsem obarvane v rockovske barve vseh odtenkov, daje pa prostor tudi drugim glasbenim zvrstem s poudarkom na kvaliteti in izvirnosti določenega trenutka.

Andrej Ciuha, organizator, letošnji Orto Fest komentira: “Zadovoljni smo, da Orto Fest po 19 letih še vedno obstaja. Vsako leto se potrudimo, da bi bil bil še boljši kot prejšnji. Mislim, da smo letos sestavili dober program s številnimi zvenečimi imeni in se obenem zahvaljujemo izvajalcem ter obiskovalcem za podporo in sodelovanje. Smo pa seveda omejeni, ker smo še vedno brez vsake občinske ali pa državne pomoči, s katerima bi Orto Fest bil zagotovo še boljši.”

Letos bo na Orto Festu nastopilo kar 21 domačih in 7 tujih glasbenih skupin in izvajalcev in je žanrsko tudi letos izjemno barvit. Med drugimi boste na njem lahko videli skupine in izvajalce: Hamo & Tribute 2 Love (SLO),  Laibach (SLO), Jinx (HR), Gutalax (CZ), Slon in Sadež (SLO), Klemen Klemen (SLO), Adi Smolar (SLO), Panda (SLO), Zmelkoow (SLO), The Toasters (ZDA),  Flirrt (SLO), Zlatko in Optimisti (SLO) in za zaključek festivala še Omar Naber & Band (SLO), pravočasno pa vas bomo še obvestili o koncertu presenečenja.

Poleg že prej naštetih skupin bodo na Orto Festu nastopili še: Insomnium (FIN), Tribulation (SWE), Stray Train (SLO), Zablujena  Generacija , Zgrešeni Primeri (SLO), Dropped-D (SLO), Gašper Šantl & Zala Kralj (SLO), Deez Nuts (AU), Spasm (CZ),Glista (SLO), General Musashi  (SLO), Monsun  (SLO), San Di Ego Band (SLO) in Blue Town’s  Radio (SLO).

Nakup vstopnic: