Novo v prodaji: V Ljubljano prihaja legendarni GLENN MILLER ORCHESTRA

  • Objavljeno dana 03.10.2018 u 10:47
Novo v prodaji: V Ljubljano prihaja legendarni GLENN MILLER ORCHESTRA

Eden najbolj priljubljenih orkestrov na svetu bo nastopil v nedeljo 6. januarja 2019 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma.

Glenn Miller Orchestra ● Ljubljana, Cankarjev dom ● 06.01.2019​

The World Famous Glenn Miller Orchestra directed by Wil Salden​ je popolna mešanica popa, jazza in rock glasbe in prava glasbena poslastica za vse ljubitelje odlične glasbe in starega dobrega swinga!

Samo v Evropi je imel orkester že več kot 5.000 koncertov in približno 5 milijonov obiskovalcev. Po številnih razprodanih koncertih po Nemčiji, Italiji, Rusiji, Franciji, Belgiji, Avstriji, Luxembourgu, Švici, na Finskem, Norveškem in ostalih evropskih državah se Glenn Miller Orchestra vrača tudi v Slovenijo.

“Jukebox Saturday Night” je naziv nove svetovne turneje znamenitega Glenn Miller Orchestra, ki bo v nedeljo 6. januarja obiskala tudi Ljubljano. “Jukebox Saturday Night” je obenem tudi naslov najnovejšega albuma, ki ga je orkester izdal leta 2017 ob osemdesetletnici ustavitve skupine. Poleg istoimenske Millerjeve skladbe, vsebuje album še ostale velike uspešnice obdobja swinga, kot so Blue Moon, Everybody Loves My Baby, What A Wonderful World. Na ljubljanskem koncertu pa ne bodo manjkale seveda še ostale velike uspešnice Glenna Millerja, kot so In the mood, Pennsylvania 6-5000, Moonlight Serenade, Little Brown Jug in številne druge.

Nakup vstopnic: