Novo v prodaji: Dodatni koncert Čompe - 25 let v Božidarju

  • Objavljeno dana 11.01.2019 u 10:47
Novo v prodaji: Dodatni koncert Čompe - 25 let v Božidarju

ČOMPE – 25 let – Dodatni koncert!

In je tu. Repete oz dodatni koncert ob velikem obeležju, polovici Abrahama in okrogli obletnici. Veličasten spomenik ali koncert ob 25 letih delovanja Čomp, največjega domačega benda z najmanjšo diskografijo. Četrt stoletja hrupanja in točno en posneti album.

Tako izbranemu obeležju pritiče tudi izbrani prostor: dvorana Mladinca. Nekateri člani benda so bili in drugi so še zmeraj sodelavci te pestrodejavne institucije. A še pomembneje, prav baraka, ki je nekoč stala ob dotičnem gledališču, je prostor, kjer se je vse začelo. Kjer so Čompe začele z vajami, kjer so Čompe praktično nastale. Vaje so se pozneje preselile daleč stran, 200 metrov čez ogromno parkirišče, pa vse do Stare pošte, medtem ko šesteroglava banda še zmeraj vedno znova navdušuje s svojim edinstvenim repertoarjem, s hrupnim elanom, razglašeno uigranostjo in interpretativnim mojstrstvom.

Lani smo bili na istem mestu priča 24. obletnici, letos smo koncert razprodali v pičlih nekaj dnevih in edino pravilno je bilo da Škofa in kompanijo prepričamo v dodatni koncert.

Če je bila lanska obletnica nora, nepozabna, sijajna, prvovrstna, izvrstna in tiste vrhunske vrste, kako bo šele tokrat?!

25 let človeških ribic, vranov, potepuhov, rož noči, repe, Francozov ... in krompirja!

Nakup vstopnic: