Novo v prodaji: Podarite sebi ali svojim bližnjim neverjetno izkušnjo letenja v vetrovniku Aerodium Logatec

  • Objavljeno dana 14.06.2019 u 14:42
Novo v prodaji: Podarite sebi ali svojim bližnjim neverjetno izkušnjo letenja v vetrovniku Aerodium Logatec

Se še spomnite svojih otroških sanj, da bi leteli kot ptica? To je sedaj resnično mogoče doživeti v vetrovniku AERODIUM Logatec! 

Zračni tok v vetrovniku je tako močan, da vam omogoča, da preprosto ležete nanj in na njem letite - brez kril! S spreminjanjem položaja telesa boste zaradi delovanja aerodinamičnih zakonitosti v zračnem toku lahko izvedli različne letalne prvine in občutili neizmerno zadovoljstvo. Za letenje v vetrovniku ni potrebno, da ste izkušen športnik, pomembno je le, da si to želite. Vse kar je potrebno je, da rezervirate svoj termin, za opremo in vse ostalo bomo poskrbeli mi. Vsaka minuta letenja v vetrovniku je ekvivalentna izkušnji enega padalskega skoka iz letala z višine 4 km!

  • takojšnja dostava presonaliziranega elektronskega darilnega bona / vstopnice, ki ga lahko tudi natisnete
  • možnost vnovčevanja in shranjevanja na mobilni telefon
  • najem letalne opreme (letalni kombinezon, čelada, očala, rokavice in čepki za ušesa), uvodna predstavitev letenja z navodil za varno letenje ter pripravo je vključena v ceno
  • certificiran inštruktor letenja, ki bo z vami ves čas trajanja vašega leta

Letenje v vetrovniku AERODIUM Logatec je edinstveno doživetje zabave, primerno za vsakogar, ki išče nekaj novega, izvirnega, drugačnega in na vso moč zabavnega. Je nepozabna avantura primerna tako za otroke in družine, kot za organizirane skupine in podjetja.

Podarite sebi ali svojim bližnjim neverjetno izkušnjo letenja! 

Nakup darilnega bona/vstopnice: