Odpovedano: Balet SNG Maribor: Pepelka v Cankarjevem domu

  • Objavljeno dana 14.12.2020 u 11:14
Odpovedano: Balet SNG Maribor: Pepelka v Cankarjevem domu

Spoštovani,

žal nas je v zagonu zadnjih organizacijskih podrobnosti nove sezone ustavil drugi val širjenja koronavirusa in naše dvorane so trenutno zaprte. Skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev drugega vala epidemije koronavirusa smo odpovedali oz. prestavili vse prireditve.

Tudi balet Pepelka, v izvedbi Baleta SNG Maribor, ki bi moral biti na sporedu 28., 29. 30. in 31. decembra je prestavljen oz. odpovedan.

Če vstopnic za odpadle dogodke še niste vrnili ali jih zamenjali, vas prosimo, da nam v sedmih dneh po prejemu tega obvestila pošljete vstopnice na [email protected] ter priložite podatke za vračilo kupnine na TRR ali željo po izdelavi vrednostne kartice dobroimetja.

Vrednostno kartico dobroimetja si lahko izdelate tudi sami na www.cd-cc.si v rubriki Moj račun (v polju Moji nakupi, na številki nakupa izberete možnost: Vračilo na vrednostno kartico). Vrednostno kartico dobroimetja boste lahko koristili do konca decembra 2021.

Če ste zamenjavo ali vračilo kupnine medtem že uredili, imejte to obvestilo za brezpredmetno.

Več informacij: [email protected] ter na 01 24 17 299 ob delavnikih od 11. do 13. ure.

Prijazno vabljeni k spremljanju naše spletne strani, www.cd-cc.si, kjer sproti objavljamo programske in terminske spremembe.

Veselimo se naših ponovnih srečanj in vas prijazno pozdravljamo.

Cankarjev dom