Nov termin: Silvia Perez Cruz bo nastopila 14.avgusta 2021 v Cankarjevem domu

  • Objavljeno dana 02.04.2021 u 10:29
Nov termin: Silvia Perez Cruz bo nastopila 14.avgusta 2021 v Cankarjevem domu

Posredujemo obvestilo Cankarjevega doma:

"Spoštovani!

Čeprav smo upali, da bo dogovorjen majski termin za koncert Sílvie Pérez Cruz varen za izvedbo koncertov, se to žal ni zgodilo. Tako kot v Cankarjevem domu je večina prirediteljev koncertov in festivalov v Evropi prisiljena iskati nadomestne termine za izvedbo prireditev, ki so bile predvidene za to pomlad. Nekateri so obupali in prestavljajo koncerte že v leto 2022, mi pa še vedno vztrajamo in si želimo, da bi jih lahko izvedli še v tem letu. Prav tako upajo tudi umetniki, ki so še v posebno težkem položaju.

Prvi glas Katalonije, izjemna Sílvia Pérez Cruz, sicer ustvarja naprej; oktobra je izdala album in ga skuša evropskemu občinstvu predstaviti na ekskluzivnih koncertih. Ob tem že snuje tudi nov projekt. Na srečo smo našli dan, ko ima prost termin in je na voljo tudi Gallusova dvorana. To je 14. avgust.

Upamo, da se boste koncerta lahko udeležili tudi na novodogovorjeni datum. Zelo veseli bi bili vaše povratne informacije, ali ju boste lahko obiskali. Če vam nov termin ne odgovarjata, bomo skupaj poiskali ustrezno rešitev.

Glede preostalih koncertov, načrtovanih v maju in juniju, bomo imeli več informacij v kratkem in vam bomo sporočili morebitne spremembe, takoj ko bo mogoče.

Z najlepšimi pozdravi, Bogdan Benigar

vodja programa

 

* Kupljene vstopnice lahko zamenjate za nov termin

Vsem, ki želite (zahtevek pošljite na [email protected]), zamenjamo vstopnice ali vrnemo kupnino.".