Novo v prodaji: Riverfest 2016

  • Aggiunto 19.05.2016 al 09:59
Novo v prodaji: Riverfest 2016

V Razkrižju, ki se nahaja v neposredni okolici Ljutomera letos prvič prirejamo zelo atraktivno in edinstveno prireditev pod imenom Riverfest. Tako kot prireditev, je tudi samo prizorišče prireditve zelo atraktivno, saj leži med dvema rekama, Ščavnico in Muro, prav zaradi tega smo prišli na idejo, da prireditvi damo ime Riverfest. Seveda pa smo poskrbeli tudi za izredno bogat in zelo atraktiven program prireditve.

Dogajanje smo razdelili na dva dni in nekako skušali povezati dva koncepta v enega. Torej združiti dve zvrsti glasbe v eno.

Prvi dan prireditve je namenjen elektronski glasbi, zato smo zadevo poimenovali RIVER BOOM. Na priredtivi bodo za pultom sami vrhunski artisti elektronske glasbe. Pridejo ljubljanski duet The Lickerz, mariborski matador Timo G, s sosednje Hrvaške pride idejni vodja festivala Forestland in prava lokalna zvezda Sasha Mikac, kot headliner naše prireditve pa bo nastopil nihče drug kot Kosta Radman, Papaya beach Zrče rezident. Fant prihaja iz Zagreba in je nastopil na že kar nekaj večjih festivalih v regiji kot headliner.


Drugi dan našega festivala pa smo tematsko posvetili rock glasbi in prireditev poimenovali RIVER ROCK. Nekako smo pri sestavljanju programa skušala ostati edinstveni in v goste povabili najboljše tribute skupine v regiji, Evropi in svetu. Nastopajoči so ZZ TOP tribute by the Trio, LED ZEPPELIN tribute by Kula, BIJELO DUGME tribute band Pastiri, AC DC tribute band Ballbreakers in kot zvezde večera in svetovna atrakcija REAL TRIBUTE BAND GUNS'N'ROSES Jailbreak. Kot pred skupina pa bodo nastopili lokalni a zelo nadarjeni fantje EKLIPS.

Nakup vstopnic: