Novo v prodaji: Silence: Dva koncerta v enem večeru!

  • Aggiunto 07.03.2018 al 13:36
Novo v prodaji: Silence: Dva koncerta v enem večeru!

Koncert zasedbe Silence z gosti 24. 4. ob 20. uri je razprodan. Dodatni koncert bo v torek, 24. aprila, ob 22. uri v Klubu CD.

24. 4. ob 20. in 22. uri
SILENCE: TURISTIČNI VODIČ PO OBČUTKIH IZGUBLJENOSTI
Boris Benko, glas; Primož Hladnik, klavir in posebni gosti

Verjetno ste opazili, da večino življenja preživimo v stanju rahle zmedenosti. Prebijamo se skozi minsko polje delikatnih izbir, v iskanju prave poti, prežeti z občutkom negotovosti. Lahko bi dejali, da je izgubljenost okoliš, ki ga najbolje poznamo, naš stalni naslov – naš dom, takorekoč.

Predstavljamo vam Turistični vodič po občutkih izgubljenosti, glasbeni potopis, s pomočjo katerega boste v temi tavali s stilom. Uživajte v znamenitostih in selfie točkah, medtem ko vas nosi neznanokam. Ujemite nekaj sonca na pobočjih vaše rastoče negotovosti. Spijte kozarec vina med ruševinami vaše samozavesti.

Turistični vodič po občutkih izgubljenosti, novi koncertni repertoar dueta Silence, bo premierno predstavljen 24. aprila v Klubu Cankarjevega doma. Duet je za dogodek priredil 15 skladb, od katerih bodo številne prvič izvedene v živo. Duetu se bosta na odru pridružila klaviaturistka Petra Vidmar in pianist Igor Vićentić.

Nakup vstopnic: