Prestavljeno: UMEK na Škofjeloškem gradu bo 24.6.2021!

  • Aggiunto 03.07.2020 al 13:51
Prestavljeno: UMEK na Škofjeloškem gradu bo 24.6.2021!

Zaradi ponovnega naraščanja števila okuženih z virusom COVID19 smo primorani prestaviti zabavo z DJ Umekom na naslednje leto. Resnično nam je žal, da se moramo temu dogodku odpovedati, vendar je zaradi ukrepa vlade po obvezni minimalni distanci med obiskovalci tovrstno zabavo nemogoče izpeljati. Vladna navodila za organizacijo zabav se spreminjajo iz dneva v dan, zato smo se odločili, da party prestavimo na naslednje leto, ko bo situacija bolj umirjena in pogoji za izvedbo mogoči tudi za elektronsko – plesno sceno in ostale večje dogodke.

Zavedamo se, da so bila pričakovanja velika, da ste si ta dan rezervirali za zabavo s prijatelji in ga komaj čakali, dogodek je bil tudi že skoraj razprodan. Za podporo se vam še posebaj zahvaljujemo. Resnično upamo, da se nam pridružite tudi naslednje leto, v četrtek 24.6.2021, naslednji dan v petek je dela prost dan, šole bo konec in poletje pred vrati!

Vse že kupljene vstopnice bodo veljale tudi za nov datum. Vsem, ki pa bi radi vstopnice vrnili pa to lahko storite od ponedeljka 6.7.2020 do 31.7. 2020 na mestih, kjer ste vstopnice kupili in dobili boste povrnjeno kupnino. V primeru spletnih nakupov pošljite zahtevek na [email protected].

Hvala za razumevanje in se vidimo 24.6. 2021!