Obvestilo: Predstava Drago Jančar: To noč sem jo videl v Cankarjevem domu

  • Aggiunto 18.01.2022 al 14:26
Obvestilo: Predstava Drago Jančar: To noč sem jo videl v Cankarjevem domu

Spoštovani!

Pred koprodukcijo med Cankarjevim domom, dunajskim Burgtheatrom in srbskim Jugoslovanskim dramskim gledališčem z uprizoritvijo Draga Jančarja: To noč sem jo videl vas želimo seznaniti s spremenjenimi pogoji za ogled prireditve. Dosledno spoštujemo vse ukrepe in priporočila za preprečevanje širjenja koronavirusa, zato vas prijazno prosimo za razumevanje pri spremenjenih pogojih obiska prireditve. 

Predstava traja 4 ure in 20 minut ter ima dva odmora.

Sedežni red na prireditvi ne velja, velja pa posedanje na proste sedeže v segment (parter, 1. balkon, 2. balkon) in vhod, ki sta navedena na vaši vstopnici. Za pomoč pri posedanju vam bo na voljo hostesna služba. Mest je za vse imetnike vstopnic dovolj.

 Zakaj sedežni red ne velja?

Prodajo vstopnic smo začeli v času, ko epidemiološke razmere in odloki še niso narekovali zmanjšanih zmogljivosti dvoran, po katerih mora vsak drugi sedež ostati prost (razmak enega sedeža velja tudi med družinskimi člani ali člani istega gospodinjstva). Da lahko izpeljemo prireditev v teh novih pogojih posedanja, smo vsak drugi sedež izločili iz prodaje (in jih označili s trakovi), sedežni red pa zato ne velja.

Prosimo vas, da pri vhodu v Cankarjev dom pokažete ustrezno potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT in osebni dokument (dokazila niso potrebna za mlajše od 12 let, ki se prireditve udeležijo z ožjimi družinskimi člani oz. skrbniki). Obvezna je pravilna uporaba (pokrit nos in usta) kirurške ali maske ffp2. Po novem uporabniki storitev (tudi obiskovalci javnih kulturnih prireditev in uporabniki drugih kulturnih storitev) izkazujejo izpolnjevanje pogoja PCT, če niso cepljeni ali prebolevniki, z dokazilom o negativnem rezultatu testa PCR, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa, ali testa HAG, ki ni starejši od 24 ur od odvzema brisa.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Cankarjev dom