Pomembno obvestilo: NK Olimpija - NK Maribor, 16.4.2023 ob 17.30

  • Aggiunto 14.04.2023 al 08:56
Pomembno obvestilo: NK Olimpija - NK Maribor, 16.4.2023 ob 17.30

Bodite del dogajanja v Stožicah


V nedeljo, 16. aprila, ob 17.30 se bo v Stožicah odvil 152. večni derbi! Na dan derbija bodo vstopnice na voljo od 15.30 ure dalje na C tribuni na obeh prodajnih mestih po ceni:

Odrasla vstopnica: 15,00 €
Otroška vstopnica: 10,00 €

Prosimo vas, da si vstopnice, kupljene preko spleta, natisnete in izpolnite polje s personalizacijo, saj je le-ta obvezna. Ponatis vstopnic na blagajni stadiona NE bo možen!

Lastniki sezonskih in polsezonskih vstopnic imate omogočen hitrejši vstop na stadion in sicer na vhodu CD, kjer boste prejeli tudi kartončke s personalizacijo.

Klub v sodelovanju z Green Dragonsi pripravlja izvedbo koreografije. V izogib gneči in izvedbe le-te vas obenem naprošamo, da ste na svojih mestih vsaj uro pred začetkom tekme. Vrata stadiona se bodo odprla uro in pol prej.

Garažna hiša stadiona Stožice ima omejeno število parkirišč. Prosimo vas, da parkirate na bližnjih parkiriščih (Ekonomska fakulteta, WTC in ostala bližnja parkirišča) ali da se na tekmo odpravite z avtobusom (vstopnica vam omogoča brezplačen prevoz z mestnim avtobusom 3 ure pred in po tekmi).

Prosimo vas, da upoštevate in se držite navodil rediteljev, varnostnikov, policije in osebja NK Olimpija!

NK OLIMPIJA

Vir: nkolimpija.si