Novo v prodaji: SiTi Teater BTC - Nova sezona, nove predstave, novi koncerti

  • Vpisana dne 05.09.2016 ob 16:16
Novo v prodaji: SiTi Teater BTC - Nova sezona, nove predstave, novi koncerti

Nova sezona, nove predstave, novi koncerti

V oktobru bo ponovno zaživel SiTi Teater BTC, ki ljubiteljem dobre komedije, izbrane glasbe in otroških pravljičnih junakov tudi v prihajajoči sezoni obljublja pester in osvežen program predstav in koncertov.

Poleg še vedno aktualnih predstav preteklih sezon (Divjak, Ebola, Zgodovina selfi butla, TAK SI, Mame, Pijem, ker sem pač žejna, Staro za novo, Jamski človek ...) prihajajo na oder nove komedije, med drugim nadaljevanje uspešnice Mame z že poznano petčlansko igralsko zasedbo in novimi komičnimi situacijami, Cucki, uspešnica Mestnega gledališča Ptuj s Klemnom Slakonjo, Gojmirjem Lešnjakom Gojcem in Nenadom Tokalićem ter nova komedija izpod peresa Gorana Vojnovića z delovnim naslovom Čakalnica, v kateri bo nastopil tudi legendarni Janez Hočevar Rifle.

Koncertno sezono bosta z oktobrskim koncertom cikla SiTi za dobro musko otvorila kantavtorica Katarina Avbar in kitarist Peter Dekleva, na odru pa se jima bo pridružila še priznana plesalka in koreografinja Rosana Hribar. V intimen ambient SiTi Teatra BTC se novembra vrača tudi Big band RTV Slovenija, ki je za letošnji cikel BigBand@SiTi pripravil raznolik program šestih koncertov s številnimi gosti od Katrinas, Murata in Josea, Alenke Godec do Jurija Zrneca.

Stalnica programa ostajajo Sobotni doplodnevi za najmlajše, ki z navihanimi, poučnimi in interaktivnimi predstavami že deveto leto zapored vsako soboto poskrbijo tudi za kvalitetno razvedrilo najmlajših obiskovalcev gledališča.

Negujte dobro počutje! SiTi Teater BTC.

Nakup vstopnic: