Novo v prodaji: Sezonske vstopnice KK Helios Suns

  • Vpisana dne 14.09.2016 ob 14:25
Novo v prodaji: Sezonske vstopnice KK Helios Suns

Državni prvaki košarkarkega kluba Helios Suns, ki bodo letos nastopali v elitni FIBA Ligi prvakov, Ligi Nova KBM, v kateri bodo od začetka nastopala vsa slovenska moštva, Pokalu Spar in pokalu Sixt Alpe Adria, si tudi v novi sezoni želijo čim večje podpore domžalske publike. Ta se je doslej izkazala za eno najboljših, če ne najboljšo v Sloveniji, zaradi česar se je klub odločil, da jih obdari z izjemno ugodno ceno sezonskih vstopnic.

Do 1. oktobra so za dozdajšnje imetnike sezonskih vstopnic na voljo le za 56 EUR, kar je enako ceni posameznih vstopnic za vse tekme prvega dela Lige prvakov, oziroma za 66 EUR za vse nove kupce. Prvih 100 navijačev bo povsem brezplačno prejelo tudi spominsko majico Helios Suns – državni prvaki 2015/16!

Vsi tisti, ki ste sezonsko vstopnico kupili že v minuli sezoni, lahko to obnovite v klubskih prostorih, vsak delovnik, od 9.00 do 12.00. S seboj morate obvezno prinesti lansko kartico, s katero boste dokazovali nakup.

Ljubitelji Helios Suns, ne odlašajte, saj posebne cene sezonske vstopnice veljajo le do 1. oktobra! In ne pozabite – brez vas ni nas!

Nakup vstopnic: