Novo v prodaji: SLADICA DJ'S Party v Cvetličarni

  • Vpisana dne 01.12.2016 ob 09:55
Novo v prodaji: SLADICA DJ'S Party v Cvetličarni

Sladica DJ’s Party

Petek 30.12.2016

Cvetličarna

Že veste, kje boste letos za novo leto? No, najverjetneje kar doma, kjer boste pestovali posledice zabave, ki se bo zgodila na novoletni predvečer. Tako je, letos novo leto pride en dan prej in sicer ga bo Zeds dostavil naravnost v Cvetličarno.

Na poslednji petek leta ena šest se ima torej zgoditi Sladica, ki bo tokrat tudi dobrodelna. Zeds se je namreč odločil, da bo tri evre od vsake prodane vstopnice namenil družini pod okriljem ZPM Ljubljana Moste Polje. Tko se to dela, dejmo pomagat! Ampak pazi! Dobrodelnost se bomo šli tudi na samem zidu dogodka, kjer bodo postopoma naprodaj tudi giclée”grafike, ki jih je prav za Sladico naslikala Hana Stupica. Cena posamezne grafike je 20 evrov, če pa bi kdo želel dati več, bo to vsekakor toplo dobrodošlo, saj bo šel tudi ta denar v sklad za izbrano družino.

Za gramofoni se bo sicer zamenjala cela falanga znanih didžejev, ipak gre za prednovoletni žur. Za zdaj so potrjeni Zeds, K’Pow, RootsinSession Sound, Bayo, se bo pa seznam še dopolnjeval.

Predlagamo torej, da sprejmete naš dobronamerni nasvet ter nekaj veselodecembrskih moči prihranite še za predzadnji dan v letu.

Hudo bo!

Nakup vstopnic: