Novo v prodaji: Zapleši Ljubezen! Dance Amore septembra v Cankarjevem domu

  • Vpisana dne 24.04.2017 ob 14:11
Novo v prodaji: Zapleši Ljubezen! Dance Amore septembra v Cankarjevem domu

Družba priznanih slovenskih plesalcev latinskoameriških in standardnih plesov pod vodstvom Jurija Batagelja se je zbrala pred več kot desetletjem in ustvarila enkraten plesni, umetniški dogodek. Ustvarjalci so združili moči ter postavili paleto latinskoameriških in standardnih plesov na gledališke odre v obliki navdihujoče plesne predstave The 50's Show, katere nepozabna in čudežna zgodba do tedaj še ni bila povedana.

Plesna predstava je kar šestkrat razprodala Gallusovo dvorano Cankarjevega doma, uspešno gostovala na Velikem odru Festivala Lent ter kar dvakrat napolnila eno največih kongresnih dvoran v Južni Evropi, NDK s kar pet tisoč sedišči.

Danes se nadgrajena plesna zgodba pod produkcijsko hišo Dolphin Entertainment vrača na odrske deske. Gledalcem bo postregla s samimi presežniki: od razgibane scenografske podobe, prek glamuroznih kostumov, do ubranih plesnih korakov ter koreografij izvirne plesne zasedbe, ki se ji bo pridružilo še več plesnih prijateljev, tudi iz modernega plesa, jazza in hip-hopa.

Nakup vstopnic: