Pomembne informacije: Rokometna tekma Slovenija : Nemčija, 3. maja v ljubljanskih Stožicah

  • Vpisana dne 28.04.2017 ob 15:33
Pomembne informacije: Rokometna tekma Slovenija : Nemčija, 3. maja v ljubljanskih Stožicah

Vsem kupcem vstopnic za rokometno tekmo Slovenija : Nemčija (3. maj, 20.00) svetujemo, da se v Stožice podajo dovolj zgodaj in, da svoj prihod pred dvorano načrtujejo najkasneje uro pred začetkom. Zaradi pomanjkanja parkirnih mest pod dvorano priporočamo uporabo bližnjih parkirišč in avtobusov LPP, s katerimi imajo vsi obiskovalci z vstopnico brezplačno vožnjo 3 ure pred in uro po koncu tekme.

Pred tekmo bo na ploščadi pred dvorano mogoč nakup hrane in pijače, pred vhodom na tribuno C na zelenem hodniku pa si bodo od 18.15 do 19.45 lahko obiskovalci ogledali bronasto medaljo s svetovnega prvenstva 2017 ter se fotografirali z njo ter Darkom Cingesarjem. Vhodi v dvorano bodo odprti od 18.00 dalje.

Obveščamo vas tudi, da bo potekala elektronska kontrola vstopa v dvorani Stožice!

Gledalce prosimo za razumevanje ob uporabi kontrolnega sistema in morebitni gneči na vhodih. Vstop na tekmo bo mogoč le z veljavno vstopnico s primerno kategorijo - vstopi so vezani na nivoje (zeleni ring, rdeči ring ter VIP vhod). Vstopnica mora biti natisnjena čitljivo na bel A4 papir, barkoda pa nepoškodovana. Vstop z vstopnico na mobilni napravi ne bo mogoč!

Vstopnice so še vedno na voljo na www.mojekarte.si in v prodajni mreži Mojekarte.si.