Novo v prodaji: Sezonske vstopnice 2017/18 KD Ilirija

  • Vpisana dne 14.09.2017 ob 14:12
Novo v prodaji: Sezonske vstopnice 2017/18 KD Ilirija

Ponosno vam sporočamo, da je KD Ilirija, kot novi član Liga Nova KBM pričel s prodajo sezonskih vstopnic za ogled vseh domačih tekem v Ligi Nova KBM in v Pokalu Spar.

Z našo športno vizijo, cilji in nalogami, strokovnega vodstva ter  upravljavskega dela KD Ilirija, bi radi mestu Ljubljana in Sloveniji spisali nekaj novega. Smo skromni v izjavah, a KD Ilirija svojih športnih in rezultatskih ambicij ne skriva, graditi pa jih nameravamo na uspehih našega članskega moštva. V letu 2017, ko naš klub praznuje 60 let obstoja, smo se vrnili med slovensko košarkarsko elito in tukaj želimo pustiti svoj pečat, kasneje pa to tudi nadgraditi.

Igralci Ilirije so željni prave publike, tako strokovne kot tudi navijaške, vseh starostnih skupin, ki bi v njih in klubu našli tisto, kar se v košarkarski sredini glavnega mesta išče že kar nekaj časa in vsi prav dobro vemo kaj. Ni potrebno, da si velik, največji, važna sta pristop in srce. Igralci bi vam  radi pokazali kaj znajo,  zato neumorno trenirajo in sodelujejo kot prava ekipa. Sporočajo vam, da bodo na parketu garali do zadnje kaplje potu v iskreni želji, da vas ne bi razočarali. Dokazati se želijo vam, ki dobro veste, kaj košarka je in kako se ji streže. 

Vsi v Iliriji stremimo h kvalitetnemu delu in brezpogojni vdanosti klubskim barvam. Pomagati želimo, da se v Ljubljano vrne vrhunska košarka, ob enem pa želimo  biti  pomemben del zgodbe o uspehu košarke v glavnem mestu Slovenije. Predvsem zavoljo tega smo v mozaik nove ljubljanske in slovenske športne zgodbe dodali tudi izjemno pomemben kamenček. Uresničila se je naša in morda tudi vaša velika želja, da je domača dvorana KD Ilirija postala hala Tivoli.  Torej igralo se bo v legendarnem Tivoliju, kar je za naš klub posebna čast in občutek, ki  daje naši  skupni zgodbi dodatno težo in pomen, ker Tivolija nimamo pravice in ne smemo razočarati, ne mi, ne vi.

Glede na to, da smo v klubu že kar nekaj časa nazaj poprijeli za delo za prihajajočo sezono in ker igralci, v želji dokazati se v najvišjem kakovostnem razredu slovenske košarke, pri treningih ne popuščajo, iskreno upamo, da se v kar največjem številu odzovete vabilu za nakup sezonskih vstopnic in tako podprete klub, igralce in vizijo. 

Žreb je določil, da v 1. kolu gostujemo v dvorani Stožice, zato si nas lahko ogledate že tam. V 2. kolu pa se vidimo v Hali Tivoli.

Začetek prodaje?

Prodaja sezonskih vstopnic ter paketov za novo košarkarsko sezono 2017/18 po ceni 40 EUR že poteka. Sezonske vstopnice lahko kupite preko www.mojekarte.si in njihove prodajne mreže.

Nakup vstopnic: