Pomembne informacije: Punk in drublic, 21.6.2018 - Kino Šiška open air

  • Vpisana dne 20.06.2018 ob 14:15
Pomembne informacije: Punk in drublic, 21.6.2018 - Kino Šiška open air

PUNK IN DRUBLIC - Pomembne informacije
Na prvi poletni dan, že jutri 21. junija se bo pred Kinom Šiška odvil festival Punk in Drublic, ki je čez lužo v lanskem letu požel velik uspeh.

PUNK GLASBA:
Poleg zvezd večera NOFX, bodo na letnem prizorišču nastopili Mad Caddies, Snuff, BAD COP/BAD COP, The Bronx in domači The Mor(r)ons.

KRAFT PIVO:
Pripravite se tudi na razvajanje borbončic – pridružili se nam bodo izvrstni slovenski pivovarji Bevog, Reservoir Dogs, Barut, Maister Brewery, 22 Brewing, Pivovarna Ressel in Tektonik, ki bodo dve uri po odprtju nudili brezplačno pokušino svojih hmeljevih zvarkov. Med drugim bo Bevog na festivalu premierno predstavil tudi uradno pivo festivala Punk Rock Holiday 2018!

GO SKATEBOARDING DAY:
21. junij je tudi datum, ko cel svet skejta na t.i. Go Skateboarding Day, se druži, organizira takšne in drugačne sešne in tudi pri nas bo tako. Punk rock in skateboarding gresta že tako z roko v roki od samih začetkov in edino prav je, da v Ljubljani združimo oboje. Skakalo se bo v višino (t.i. Highest Ollie) in skušalo preskočiti slovenski rekord, ki je v lasti Bena Omahna in znaša 97 centimetrov.

POMEMBNO:
Festival se prične ob 16. uri. Prehajanje iz festivalskega prostora ni mogoče zaradi zakonskih omejitev ter motenja soseske. S seboj imejte osebni dokument, s katerim boste izkazali polnoletnost. Polnoletni obiskovalci bodo ob prihodu na festival prejeli Punk In Drublic kozarček, s katerim bodo lahko pokušali pive kraft pivovarjev. Pokušina je do 18. ure brezplačna.

Nakup vstopnic: