Odpovedano: Musicology Barcaffe Sessions: KOVACS, 10.3.2020

  • Vpisana dne 09.03.2020 ob 14:08
Odpovedano: Musicology Barcaffe Sessions: KOVACS, 10.3.2020

Spoštovani!

Skladno z dodatno zaostritvijo ukrepov za preprečevanje širjenja okužb z nalezljivim virusom, ki jih je na seji 9. marca 2020 sprejel Svet za nacionalno varnost RS, vas obveščamo, da je koncert KOVACS danes, 10. marca dokončno ODPOVEDAN.

Spletni kupci prejmete kupnino nazaj v roku 30 dni, ostali pa na prodajnih mestih, kjer ste kupili vstopnice.

Hvala za razumevanje.

ekipa Mojekarte.si

..................................................................................................................................................................................

Pomembno obvestilo!

Musicology Barcaffe Sessions obvešča, da koncert nizozemske pevke Kovacs NE BO ODPOVEDAN, ampak zgolj prestavljen iz Kina Šiške v klub Cvetličarna, že kupljene vstopnice pa bodo veljale za en ali drug koncert tudi na novem prizorišču. Glasbenica je sporočila, da v naslednjem letu in pol zaradi dela na novem albumu ne bo koncentrirala, kar pomeni, da prestavitev koncerta na drug (bližnji) termin ni mogoč. Sharon Kovacs se je, ker želi svojim oboževalcem izpolniti obljubo nastopa v Ljubljani, odločila, da bo v torek, 10. marca, v klubu Cvetličarna nastopila na DVEH koncertih, na katerih bo omejitev števila obiskovalcev 450 ljudi. Koncerta bosta odigrana za vse, ki so vstopnice ŽE kupili, novih vstopnic ne bomo dajali v prodajo.

Vrata za prvi koncert bomo odprli ob 19h (in jih zaprli ob začetku koncerta oziroma v primeru zapolnitve kapacitet), vrata za drugi koncert pa bomo odprli ob 21h. Za več informacij se lahko obrnete na organizatorja Musicology Barcaffe Sessions, in sicer preko elektronskega naslova [email protected].

Organizator se vsem zahvaljuje za razumevanje in upoštevanje ur začetkov obeh koncertov. V klubu bomo upoštevali najvišje higienske standarde, na vhodu v klub in v toaletnih prostorih pa bodo na voljo (in v obvezno uporabo) tudi razkužilna sredstva. Predvsem želimo koncert izpeljati brez panike, a še vedno z zdravo mero previdnosti.