Pomembno obvestilo: Prireditve Cankarjevega doma ter 32. LIFFe

  • Vpisana dne 08.11.2021 ob 13:56
Pomembno obvestilo: Prireditve Cankarjevega doma ter 32. LIFFe

PCT-pogoj z osebnim dokumentom, obvezne kirurške ali maske FFP2, razmik enega sedeža 
 
Cankarjev dom tudi v zaostrenih epidemioloških razmerah ostaja odprt, z novimi ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa pa so se spremenili nekateri pogoji za ogled prireditev in razstav: 

1. Prosimo vas, da pri vhodih v Cankarjev dom pokažete ustrezno potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT in osebni dokument (dokazila niso potrebna za mlajše od 12 let, ki se prireditve udeležijo z ožjimi družinskimi člani oz. skrbniki). 

2. Novi ukrepi tudi narekujejo, da med obiskovalci v dvoranah zagotovimo en sedež prost (sedeže, ki morajo ostati prosti, bomo vidno označili). Na nekaterih prireditvah zato sedežni red ne bo veljal. Pred začetkom veljavnosti novih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa (8. 11. 2021) smo namreč organizatorji lahko prodajali vse sedeže v dvorani, skladno z novimi ukrepi pa smo zmogljivost dvorane morali omejiti na polovico (en sedež razmika). Že napovedane dogodke lahko tako izvedemo le, če sedežni red ne velja. 

3. Obvezna je pravilna (pokriti nos in usta) uporaba kirurške ali maske FFP2. Maske iz blaga ali druge vrste zaščita obraza ni ustrezna. 

Kaj pa Liffe?

Glede filmskih projekcij 32. Liffa, za katere smo do sedaj že prodali več kot polovico vstopnic, bomo obiskovalce obvestili po e-pošti (tiste, ki so opravili spletni nakup) in jih prosili, da se udeležijo projekcije v drugem terminu (v program smo uvrstili še dodatne projekcije). Prijazno prosimo za vaše razumevanje in pomoč, da tudi v teh negotovih časih izpeljemo festival in uživamo v dobrih filmih tam, kjer so najbolj doma – na velikem platnu. 

www.liffe.si