Obvestilo: Cankarjev dom: Orkester Mozarteum Salzburg - danes, 10. november 2021

  • Vpisana dne 10.11.2021 ob 10:21
Obvestilo: Cankarjev dom: Orkester Mozarteum Salzburg - danes, 10. november 2021

Spoštovani!

Veseli smo, ker Cankarjev dom tudi v zaostrenih epidemioloških razmerah ostaja odprt, in trudili se bomo, da bomo zagotavljali varen obisk.

Pred  koncertom Orkestra Mozarteum Salzburg v okviru Zlatega abonmaja vas želimo seznaniti s spremenjenimi pogoji za ogled prireditev, ki so v veljavi od ponedeljka, 8. novembra.

Prosimo vas, da pri vhodih v Cankarjev dom pokažete ustrezno potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT ter osebni dokument (dokazila niso potrebna za mlajše od 12 let, ki se prireditve udeležijo z ožjimi družinskimi člani oz. skrbniki).

V Cankarjevem domu je za ogled prireditev obvezna pravilna uporaba (pokriti nos in usta) kirurške ali maske ffp2. Z masko iz blaga zaščita obraza ni ustrezna.
Na koncertu Orkestra Mozarteum Salzburg smo spremenili sedežni red. Novi ukrepi namreč narekujejo, da med obiskovalci v dvoranah zagotovimo en sedež prost, tudi med člani istega gospodinjstva. Izločene sedeže bomo vidno označili. V dvorano vstopate skozi vhod, ki je naveden na vaših vstopnicah (parter, 1. balkon, 2. balkon). Če bo vaš sedež prelepljen, prosimo, da zasedete prosto mesto v bližini. Obiskovalci iz istega gospodinjstva morajo v dvorani sedeti z enim prostim sedežem razmaka. 

Hostese bodo na voljo pri posedanju obiskovalcev.

S skupnimi močmi bo kultura živa in v živo!

Hvala!