Pomembno obvestilo: Kakršna žena, takšno življenje/ Kakva ti je žena, takav ti je život, Cankarjev dom - 16. november 2021

  • Vpisana dne 15.11.2021 ob 12:57
Pomembno obvestilo: Kakršna žena, takšno življenje/ Kakva ti je žena, takav ti je život, Cankarjev dom - 16. november 2021

Spoštovani obiskovalci!

Veseli smo, ker Cankarjev dom tudi v zaostrenih epidemioloških razmerah ostaja odprt, in trudili se bomo, da bomo zagotavljali varen obisk.

Pred torkovo predstavo Kakšna žena, takšno življene, Kakva žena takav život, vas želimo seznaniti s spremenjenimi pogoji za ogled prireditev, ki so v veljavi od ponedeljka, 8. novembra.

Prosimo vas, da pri vhodih v Cankarjev dom pokažete ustrezno potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT ter osebni dokument (dokazila niso potrebna za mlajše od 12 let, ki se prireditve udeležijo z ožjimi družinskimi člani oz. skrbniki).

V Cankarjevem domu je za ogled prireditev obvezna pravilna uporaba (pokriti nos in usta) kirurške ali maske ffp2. Z masko iz blaga zaščita obraza ni ustrezna.

Na predstavi Kakršna žena, takšno življenje smo spremenili sedežni red.

Novi ukrepi namreč narekujejo, da med obiskovalci v dvoranah zagotovimo en sedež prost, tudi med člani istega gospodinjstva. Izločene sedeže bomo vidno označili. V dvorano vstopate skozi vhod, ki je naveden na vaših vstopnicah (parter, 1. balkon, 2. balkon). Če bo vaš sedež prelepljen, prosimo, da zasedete prosto mesto v bližini. Obiskovalci iz istega gospodinjstva morajo v dvorani sedeti z enim prostim sedežem razmaka. 

Hostese bodo na voljo pri posedanju obiskovalcev.

S skupnimi močmi bo kultura živa in v živo!

Hvala!