Obvestilo: Muzikal Povodni mož - parkiranje

  • Vpisana dne 23.09.2022 ob 13:15
Obvestilo: Muzikal Povodni mož - parkiranje

Muzikal Povodni mož v Hali L56

 

Pozdravljeni,

 

Ker ekipa muzikala Povodni mož rada podpira nove zgodbe, smo ponovitve muzikala prestavili na novo prizorišče – Halo L56 na Litostrojski cesti 56 v Ljubljani. L56 je nov prireditveni prostor, ki se z letošnjo jesenjo odpira v Ljubljani, in s katerim z muzikalom Povodni mož skupaj vstopamo v novo zgodbo. Prenovljen nekdanji industrijski objekt ponuja ambient, ki se odlično sklada s sodobno rockovsko interpretacijo Povodnega moža.

 

Parkiranje

Kljub temu, da je v okolici prizorišča tudi nekaj parkirnih mest, pa želimo našim obiskovalcem omogočiti udobno parkiranje in prevoz, zato smo za vas organizirali tudi avtobusni prevoz iz parkirišča P+R Stožice. Parkirnina ni všteta v ceno vstopnice, je pa z vašo vstopnico možen brezplačni avtobusni prevoz na in iz prizorišča. Namenski avtobusi bodo organizirani iz končne postaje mestnega avtobusa proge 13, ki se nahaja neposredno pri vhodu v P+R Stožice pri uvozu iz Štajerske ceste (Vhod 1 v ŠRC Stožice) – povezava do zemljevida: https://goo.gl/maps/ZjZBj3LZh9ViGLbJA. Prvi avtobus bo iz parkirišča odpeljal ob 18:45.

 

Predstava se prične ob 20. uri. Vrata dvorane se za obiskovalce odprejo ob 19. uri. Ob isti uri odpira svoja vrata tudi bar L56 na galeriji – vabljeni. Predstava se bo predvidoma končala ob 22:40, bar L56 pa zapira svoja vrata ob 24. uri.

 

Uživajte v predstavi!