Pomembno obvestilo: STAROSVETNI UREJAJOČI ŠAMANSKI ZVOKI SVETA: Solsticijski meditativni YouTube Online koncert bo 20. decembra 2020!

  • Added 23.10.2020 at 10:57
Pomembno obvestilo: STAROSVETNI UREJAJOČI ŠAMANSKI ZVOKI SVETA: Solsticijski meditativni YouTube Online koncert bo 20. decembra 2020!

Posredujemo obvestilo organizatorja:

»STAROSVETNI UREJAJOČI ŠAMANSKI ZVOKI SVETA

SOLSTICIJSKI MEDITATIVNI

YOUTUBE ONLINE KONCERT

v nedeljo, 20. decembra 2020 ob 19. uri

 

V času svetovne pandemije in skoraj popolnega kulturnega mrka, na večer pred sončnim obratom (solsticijem), bo ansambel Vedun predvajal (online) meditativni koncert s starosvetnimi glasbili in melosi različnih kultur sveta (Slovenije, Evrope, Perzije, Afrike, Indije, Sibirije in Mongolije, Balkana, pa romske in indijanske glasbe…). Sestavili ga bomo iz audi-video posnetkov, ki smo jih napravili v času epidemije 2020 in tudi pred tem. Za čas vsakoletnega decembrskega »obredovanja« smo vrsto izbranih posnetkov nanizali v praznični koncert in pravo zvočno slavje. Naj nam ti zvoki vsem polepšajo praznike, razsvetlijo duha in nas razvedrijo s trans-zvoki zvočnih terapevtov ansambla Vedun.

Ansambel Vedun v ekvinokcijskem času pripravlja na ogled in za poslušanje pozabljena starosvetna glasbila, glasbene jezike, zvočne obrazce in kode planetarnih prednikov z vseh celin, starodavnih šamanov ali svečenikov–glasbenikov ter zdravilcev, ki so različno ali zelo podobno zvočno-energijsko zdravili in urejali svet – vse od prazgodovine dalje. S šamanskimi meditativnimi in urejajočimi zvoki staroveških in novoveških glasbil ter glasbenih praks sveta, bodo glasbeniki ansambla Vedun, novodobni šamani–zdravilci ali veduni, na svojevrstnem koncertu popeljali poslušalce v brezčasje: v večen odmev človeške duše.

Vse že kupljene vstopnice za prestavljene Vedun koncerte 22.3., 31.5. ali 20.12. veljajo tudi za ta internetni (online) koncert.

Vsi, ki ste vstopnice kupili na Petrolu, sporočite vaše podatke najkasneje do 10.12. na naslov [email protected], da vam bomo nekaj dni pred koncertom lahko poslali povezavo za koncert. Podatkom priložite številko in posnetek (kopijo) vaših vstopnic.

Kdor je kupil vstopnice preko interneta na mojekarte.si, mu bomo povezavo sporočili na e-poštni naslov, ki je bil uporabljen pri nakupu.

Kdor ne želi prisostvovati na tej obliki koncerta, lahko vstopnice vrne na prodajno mesto najkasneje do 10.12. in vrnili mu bodo kupnino. Po 10.12. vračilo kupnine ne bo več možno.«