EROIKA: Valentinov koncert najlepših melodij

  • Aggiunto 12.02.2014 al 14:33
EROIKA: Valentinov koncert najlepših melodij
EROIKA, romantični koncert najlepših melodij
Celjski dom, Dvorana UNION Celje, petek, 21. februar 2014, ob 20. uri
 
Trio EROIKA se tokrat predstavlja v Celju, s samostojnim koncertom svojih največjih uspešnic, z najlepšimi slovenskimi in tujimi melodijami.
 
Trio Eroika velja za eno najbolj popularnih glasbenih skupin v Sloveniji, kar kaže tudi visoka prodaja njihovih prvih treh plošč, letošnje leto pa obeležujejo že osmo let delovanja.
 
EROIKO sestavljajo trije odlični vokalisti; Matjaž Robavs, Aljaž Farasin in Metod Žunec, klasično izobraženi pevci, ki so se podali v pop vode, saj v svojih izvedbah združujejo klasiko in pop ter tako na svojstven način vsakič znova očarajo z že poznanimi skladbami.
 
Lani, na valentinovo, so člani tria Eroika na samostojnem koncertu v razprodani dvorani Grand hotela Union v Ljubljani, prejeli Zlato ploščo za uspešno prodajo drugega albuma »Nad mestom se dani«.

Za prvi album z naslovom »Eroika« so fantje prejeli platinasto ploščo, še vedno aktualni album »Življenje« pa ne zaostaja za predhodnikoma in bo prav gotovo tudi nagrajen.

Na koncertu v Celju, posvečenemu dnevu  zaljubljencev in hkrati že naznanja praznike, ki jih v marcu praznujejo vse žene in matere, vas trio EROIKA vabi, da skupaj z njimi preživite romantičen večer.  Najlepše pesmi, ki imajo največkrat ljubezensko tematiko lahko v izvedbi Eroike pričarajo nepozabno doživetje.

Vstopnice