M-vaučer: na prireditve z vaučerjem na vašem pametnem telefonu

  • Hinzugefügt 13.08.2013 um 13:14
M-vaučer: na prireditve z vaučerjem na vašem pametnem telefonu
Kako in kje boste po zaključenem spletnem nakupu vstopnic natisnili vaš vaučer in kam ga boste spravili, da ga ne izgubite, je stvar preteklosti in jo lahko pozabite.

Predstavljamo vam M-vaučer.

Vaš mobilni telefon je vedno z vami in da bi vam celotno zadevo olajšali in poenostavili, smo si zamislili M-vaučer. Kako deluje M-vaučer? Spletni nakup vstopnic opravite na enak način, kot ste že vajeni, potem pa izberite programsko možnost Pošlji vaučer na e-mail. Enako kot do sedaj, boste na vaš elektronski naslov avtomatsko prejeli potrditveno elektronsko pošto s podatki vašega nakupa, a če boste izbrali opcijo Pošlji vaučer na e-mail, boste prejeli še drugo elektronsko pošto z dvema priponkama.

V eni priponki je vaš vaučer v PDF obliki, v drugi priponki s končnico .pkpass pa je vaš vaučer v obliki, ki jo uporablja Apple Passbook aplikacija ali podobne aplikacije za pametne telefone, ki so združljive z Android platformo. Sedaj vam preostane le še to, da prenesete PDF vaučer ali pkpass vaučer na vaš pametni telefon in se odpravite uživat na izbrano prireditev.

Na blagajni prireditelja enostavno pokažite vaš M-vaučer prodajalcu in prevzemite vstopnice.

Z M-vaučerjem smo kot prvi v Sloveniji naredili inovativen in pomemben korak v smeri še enostavnejšega, hitrejšega in učinkovitejšega spletnega nakupovanja vstopnic in upamo, da vas bo nova storitev navdušila.

Zahvaljujemo se vam, da uporabljate storitve spletnega portala www.mojekarte.si ter vam želimo obilo nepozabnih trenutkov in lepih doživetij. 

ekipa Mojekarte