GR EVENTS predstavlja: FREEMASONS 10.LET>>KLUBSKA SENZACIJA>>PETEK, 18.APRIL>>GOSPODARSKO RAZSTAVIŠČE

  • Hinzugefügt 07.04.2014 um 14:30
GR EVENTS predstavlja: FREEMASONS 10.LET>>KLUBSKA SENZACIJA>>PETEK, 18.APRIL>>GOSPODARSKO RAZSTAVIŠČE

Britanski najuspešnejši (z Grammyjem nominiran) remixer

Ustvarjalec kar 6 zaporednih “UK Top 20” hitov

 

S smash hitom Love on My Mind je bil klubski dvojec FREEMASONS izstreljen med glavne zvezde klubske scene ter zasedel prva mesta svetovnih plesnih glasbenih lestvic.

S svojo neverjetno galsbeno žilico sta si že v letu dni pridobila velik ugled med glasbenimi mogotci in postala najboj znana remikserja v Veliki Britaniji.

Ustvarila sta vrsto odmevnih klubskih remiksov za zvezdnike Beyonce, Kelly Rowland , Shakira , Faith Evans , Kylie, Jamiroquai in mnogo drugih.

Njuni remiksi uspešnic z Beyonce B-Day albuma (‘Déjà Vu’,
‘Beautiful Liar’, ‘Ring The Alarm’ and ‘Greenlight’) so v njuni plesni izdaji postali legendarni, saj jih vodilne radijske postaje še danes redno predvajajo, kot tudi njue ostale remixe “Work” Kelly Rowland in “Million Dollar Bill” Whitney Huston.

Lahko trdimo, da sta Freemasons veljala za ena izmed najbolj vročih klubskih akterjev na svetu. Uspešnice pa so od prvegaa hita dalje kar deževale ena za drugo. Poseben pečat so pustila tudi sodelovanja s priznanimi glasbenicami kot so Sophie Ellis-Bextor, Amanda Wilson, Katherine Ellis, Bailey Tzuke in ostalimi.

Na UK Top 20 in ostalih uglednih plesnih lestvicah so se v naslednjih letih uvrstili singli: Rain Down Love’ , ‘Uninvited’, ‘Heartbreak’, Watchin’, ‘When You Touch Me’ itd.

 

Nakup vstopnic