Za organizatore

Za organizatorje prireditev

Spletni portal www.mojekarte.si in promocijsko prodajna mreža mojekarte.si ponujata:

* večjezikovna predprodaja vstopnic na spletu.
* predprodaja vstopnic na fizičnih prodajnih mestih.
* oglaševanje vašega dogodka preko elektronskih sporočil naročnikom mojekarte.si novic in na vstopnic strani portala za predprodajo vstopnic www.mojekarte.si
* predprodaja vstopnic preko klicnega centra
* prodaja vstopnic po pošti
* prodajo vstopnic na sami prireditvi v organizaciji prodajno promocijske mreže mojekarte.si ali kot najem opreme za prodajo vstopnic
* izdelavo akreditacij


Zaščiten papir

V sistemu predprodaje uporabljamo zaščiten papir s hologoramsko folijo, mikro tiskom in UV tiskom. Vsaka vstopnica že ima unikatno kodo, ko omogoča sledljivost papirja. Na vsako vstopnico se natisne unikatna črtna koda ali unikatna oznaka vstopnice, ki omogoča popolno sledljivost vstopnice.

Predtisk vstopnic

Ponujamo predtisk vstopnic in ostalih prireditvenih tiskovin (VIP, Vabila, akreditacije, vstopnice za drugo predprodajo). Najugodnejše cene predtiska vstopnic.

Predstavite se svetu

Želite predstaviti in ponuditi vaše vsebine in programe po celi Sloveniji, širši regiji, morda vsej Evropi ali celo svetu? Spletno mesto www.mojekarte.si je pravi način za to, saj predstavlja osrednjo internetno vstopno točko v ponudbo kulture, športa, zabave – z eno besedo v pestro paleto prostočasnih aktivnosti, ki jih ponujajo organizatorji v Sloveniji.

Najhitrejši dostop do sedežev po okusu kupca

Za razliko od večine svetovnih (ter vseh slovenskih!) spletnih mest, ki v najboljšem primeru ponujajo kupcem izbiro segmenta v dvorani, ponuja naše spletno mesto izbiro sedežev. Pri prireditvah, za katere velja sedežni red, spletno mesto prikaže sliko, na kateri so označeni prosti oziroma zasedeni sedeži. Spletno mesto omogoča hiter vpogled v stanje zasedenosti dvorane v realnem času, kar pomeni, da vsi uporabniki spletnega mesta ter vsa prodajna mesta v mreži mojekarte.si vidijo isto sliko - dejansko trenutno stanje zasedenosti. Sedeži, ki jih kupec označi pri nakupu, ostanejo 'zaklenjeni' za vse ostale uporabnike sistema do zaključenega plačila. Na ta način je sistemsko onemogočeno, da bi bili isti sedeži prodani dvakrat. Naše izkušnje ter povratne informacije uporabnikov spletne trgovine kažejo, da je prav izbira želenih sedežev ena najmočnejših prednosti spletnega mesta www.mojekarte.si.

Varnost nakupov

Spletno mesto www.mojekarte.si zagotavlja največjo možno varnost spletnih nakupov, saj uporablja tehnologijo, ki jo uporabljajo banke, finančne ustanove in najboljše spletne trgovine.

Za več informacij o možnosti prodaje vaših vstopnic na www.mojekarte.si smo dosegljivi na naslednjih številkah in elektronskih naslovih: kontakt