Kontakt

mojekarte.si

Spletni portal www.mojekarte.si je stičišče prireditvene ponudbe ter vstopna točka v svet kulture, športa, zabave, doživetij, vsebin za otroke in družine in podobno. Na tem spletnem mestu je zbrana in pregledno urejena raznolika in kakovostna ponudba in želimo si, da bi v njej vsakdo našel nekaj zase.

Razvoj se nikoli ne zaključi, zato bomo veseli vaših predlogov, pohval, želja in kritik, ki jih jih razumemo kot smernice za nadaljne delo. Zavedamo se, da lahko uporabnikom prijazne in uporabne storitve oblikujemo le skupaj z vami - uporabniki portala ter organizatorji prireditev. Skupni cilj so storitve, ki obiskovalcem prireditev prihranijo čas in denar, organizatorjem pa poenostavijo delo in omogočijo boljše načrtovanje.

Nakup vstopnic preko interneta želimo narediti enostaven in prijazen, saj ga lahko opravite takrat, ko vam najbolj ustreza in od tam, kjer vam je najudobneje. Hkrati verjamemo, da vam bomo lahko že kmalu ponudili na internetu vstopnice po ugodnejših cenah, kot jih bodo ponujali prireditelji na svojih hišnih blagajnah ali pa različni posredniki.

ekipa Mojekarte.si


Za splošne informacije, prijavo napak ali težav pri uporabi portala nam pišite na elektronski naslov [email protected].

Če želite predstaviti vaše prireditve, si oglejte povezavo za organizatorje.


Spletni portal www.mojekarte.si upravlja družba

Programski atelje A&Z, informacijski inženiring d.o.o.
Cesta na Brdo 17, SI-1000 Ljubljana, Slovenija, EU

Podjetje Programski atelje A&Z d.o.o. je vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani: številka registrskega vpisa 200103953.

T: + 386 (0)1/ 25 72 906
F: + 386 (0)1/ 25 72 908
E: [email protected]