Oglaševanje

mojekarte.si

Spoštovani prireditelji!

Za oglaševalske vsebine, katerih objavo naroči pravna ali fizična oseba z namenom, da bi s tem pospeševala prodajo dogodkov, storitev, artiklov, pridobivala poslovne partnerje ali si v javnosti ustvarjala ugled in dobro ime, je potrebno skleniti poseben dogovor z upravljavcem strani.
Če oglas ne sodi v oglaševalsko vsebino iz prejšnjega člena, ga je dovoljeno postaviti samo v rubriko Brezplačni dogodki. Rubrika Za organizatorje je sestavni del teh pravil.

Spletni portal www.mojekarte.si je z novo podobo in novim imenom pridobil na prepoznavnosti in postal osrednja vstopna točka v svet prireditvene ponudbe v Sloveniji.

Letna rast obiskovalcev portala znaša več kot 40%, število nakupov se povečuje v višini 65% letno, marketinška baza hrani več kot 20.000 elektronskih naslovov naročnikov na e-novice, portal pa je zabeležil obisk iz 95. držav sveta. Takša rast kaže, da nam ciljne publike zaupajo, kar nas vzpodbuja k novim iskanjem in nadaljnem razvoju.

Na portalu www.mojekarte.si vam ponujamo tudi storitev oglaševanja in promocije vaših prireditev in dogodkov. Cene so ugodne, pogoji pa fleksibilni.

In zakaj bi oglaševali prav na www.mojekarte.si?

Dodano vrednost oglaševanja na www.mojekarte.si predstavlja možnost takojšnjega nakupa kart. Tistim, ki jih vaša prireditev pritegne, ni potrebno planirati poti na hišno blagajno. Z nekaj kliki si lahko takoj izberejo najljubše sedeže in kupijo vstopnice, ki si jih natisnejo kar na svojem tiskalniku.

Za dodatne informacije smo vam vedno na voljo.

ekipa mojekarte.si

Informacije o podjetju:
Spletni portal www.mojekarte.si upravlja družba
Programski atelje A&Z, informacijski inženiring d.o.o.
Cesta na Brdo 17, 1000 Ljubljana, Slovenija, EU
T: + 386 (0)1/ 25 72 906
F: + 386 (0)1/ 25 72 908
E: [email protected]
DŠ: SI39405087
MŠ: 5936250000