O spletnem mestu

Nakupovanje na svetovnem spletu se hitro uveljavlja tudi v Sloveniji in vedno več obiskovalcev prireditev spoznava, da je to najudobnejši, najhitrejši ter najcenejši dostop do želenih vstopnic in informacij.

Če sta bila vloga in pomen spletnih trgovin pred leti še zanemarljiva, saj so se za nakupe odločali le redki posamezniki, je stanje danes drugačno. Spletna prodaja ni več stvar prestiža posameznega organizatorja, temveč eno najmočnejših in najučinkovitejših orodij promocije in direktne prodaje prireditev.

Spletni portal www.mojekarte.si je zasnovan kot stičišče prireditvene ponudbe v Sloveniji ter osrednja vstopna točka v svet kulture, športa, zabave, vsebin za otroke, doživljajev in drugih vsebin za preživljanje prostega časa. Želimo si, da bi v kvalitetni, raznoliki in pregledno urejeni ponudbi prireditev vsak obiskovlec portala našel nekaj zase.

Kvalitetne storitve lahko oblikujemo le v sodelovanju z organizatorji prireditev in uporabniki portala. Zato smo veseli vaših predlogov, ki so nam vodilo za nadaljni razvoj še prijaznejših in še uporabnejših storitev ter uresničevanje skupnega cilja - zagotavljati sodobne in uporabnikom prijazne storitve, ki olajšajo delo organizatorjem, obiskovalcem prireditev pa prihranijo čas in denar. Nakup vstopnic želimo narediti enostavnejši, dostopnejši, cenejši in prijaznejši ter zagotavljati vašo popolno zasebnost in varnost opravljenih nakupov.

10 razlogov za sodelovanje z distribucijo Mojekarte.si.

Na spletnem portalu mojekarte.si si prizadevamo objavljati le preverjene in pravilne podatke o prireditvah in če na naši strani odkrijete neresnične ali neustrezne informacije, bomo veseli, če nam to sporočite na podpora(at)mojekarte.si.

Za splošne informacije, prijavo napak ali težav pri uporabi portala nam pišite na elektronski naslov podpora(at)mojekarte.si.

Če želite predstaviti vaše prireditve, si oglejte povezavo za organizatorje.

Veselimo se vaših mnenj in jih razumemo kot smernice za nadaljne delo.

ekipa Mojekarte


Spletni portal www.mojekarte.si upravlja družba
Programski atelje A&Z, informacijski inženiring d.o.o.
Cesta na Brdo 17, SI-1000 Ljubljana, Slovenija, EU

T: + 386 (0)1/ 25 72 906
F: + 386 (0)1/ 25 72 908
DŠ: SI39405087
MŠ: 5936250000

Telefonska prodaja vstopnic v spletni trgovini je dosegljiva vsak delovnik med 9 in 15 uro na telefonski številki 041 662 002.

Morebitne pritožbe in pohvale so dobrodošle na elektronski naslov: podpora(at)mojekarte.si. Elektronski naslov ni namenjen pošiljanju povpraševanja za vstopnice, v kolikor ni to izrecno objavljeno!