Napovedujemo: Big Foot Mama ne Letnem gledališču Khislstein

  • Vpisana dne 14.03.2018 ob 12:53
Napovedujemo: Big Foot Mama ne Letnem gledališču Khislstein

BIG FOOT MAMA
Letno gledališče Khislstein, 1.6.2018

Skupina Big Foot Mama že 28. leto opravičuje status enega največjih slovenskih bendov v zgodovini s konstantno prisotnostjo na velikih prizoriščih koncertnega terena.

Zdaj je tu nov razlog za nov koncertni zagon: marca letos je izšel osmi studijski album PLAMENI V RAJU, ki je nastajal v Berlinu in Ljubljani in še pred izidom postregel z novo radijsko uspešnico SANJA SE TI NE. Na albumu je trinajst novih skladb, ki nihajo med preprostim rokenrolom in poezijo, med nažganim kitarskim rockom in epskimi baladami in »odslikavajo zgodbe iz vsakdanjega življenja slehernega človeka, večno dinamiko med svetlimi in temnimi stranmi človeških odnosov – med problemi in užitki, med željami in realnostjo.«

Skupino Big Foot Mama so v zadnjih letih zaznamovali veliki uspehi, kot je razprodana Arena Stožice leta 2015 ob 25. letnici delovanja, razprodan skupni koncert s Siddharto v isti dvorani leto kasneje, uspešnice, kot so Sanja se ti ne, Slab spomin, Užitek na replay in Kratek stik, celovečerni dokumentarni film TIST' DAN V TEDNU in številni koncerti po vsej Sloveniji.

Big Foot Mama na koncertih predstavlja nekaj skladb z aktualnega albuma Plameni v raju, tudi uspešnico SANJA SE TI NE, seveda pa koncerti ne minejo brez legendarnih skladb, kot so NISEM VEČ S TABO, ČRN TULIPAN, LED S SEVERA, VRN SE K MEN, UŽITEK NA REPLAY, SAM PRJATLA, ROLA SE itd.

Pričetek prodaje 15. marec 2018 ob 12.00 uri!

Več: