Obvestilo: Cankarjev dom: HNK Zagreb z uprizoritvijo Idiot - danes, 9. november 2021

  • Vpisana dne 09.11.2021 ob 13:07
Obvestilo: Cankarjev dom: HNK Zagreb z uprizoritvijo Idiot - danes, 9. november 2021

Spoštovani!

Veseli smo, ker Cankarjev dom tudi v zaostrenih epidemioloških razmerah ostaja odprt, in trudili se bomo, da bomo zagotavljali varen obisk.

Pred gostovanjem HNK Zagreb z uprizoritvijo Idiot vas želimo seznaniti s spremenjenimi pogoji za ogled prireditev, ki so v veljavi od ponedeljka, 8. novembra.

Prosimo vas, da pri vhodih v Cankarjev dom pokažete ustrezno potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT ter osebni dokument (dokazila niso potrebna za mlajše od 12 let, ki se prireditve udeležijo z ožjimi družinskimi člani oz. skrbniki).

V Cankarjevem domu je za ogled prireditev obvezna pravilna uporaba (pokriti nos in usta) kirurške ali maske ffp2. Z masko iz blaga zaščita obraza ni ustrezna. 

V Linhartovi dvorani smo spremenili sedežni red. Novi ukrepi namreč narekujejo, da med obiskovalci v dvoranah zagotovimo en sedež prost, tudi med člani istega gospodinjstva. Izločene sedeže bomo vidno označili. Če bo vaš sedež prelepljen, prosimo, da zasedete prosto mesto v bližini. Obiskovalci iz istega gospodinjstva morajo v dvorani sedeti z enim prostim sedežem razmaka. 

Hostese bodo na voljo pri posedanju obiskovalcev.

S skupnimi močmi bo kultura živa in v živo!

Hvala!