DAN D na Ljubljanskem gradu

  • Vpisana dne 30.05.2014 ob 14:06
DAN D na Ljubljanskem gradu

Prvič na Ljubljanskem gradu: DAN D


Priljubljena zasedba Dan D je leta 2012 presenetila z odmevno klubsko akustično turnejo, letos pa projekt predstavlja po slovenskih gradovih.

Akustična turneja 'Tiho' je bila obsežna in uspešna, saj je bila večina koncertov vnaprej razprodana, zanimanje za njihov intimni nastop, ki je navdušil že številne poslušalce, pa še vedno ne poneha.

Namesto varnejšega okolja že ustaljenih akustičnih inštrumentov (akustične kitare, boben, klavir ipd.) je posegla po nekonvencionalnih, za današnji čas precej eksotičnih in ‘odštekanih’ glasbilih (žlica, kuhalnica, ribežen, zvončki, bisernica, ukulele, bariton, steklenice ...). Izvedbe znanih pesmi so pristne in neposredne in poslušalci jih bodo lahko spoznavali čisto od blizu v njihovi najbolj 'slečeni' obliki.

Ljubljanski grad bo prvič gostil Dan D, ki se z edinstvenim umirjeno-liričnim nastopom po dobrem letu in pol končno vrača v Ljubljano.

Cena vstopnic: v predprodaji: 18,00 €/ osebo; na dan koncerta: 20,00 €/ osebo. Število vstopnic je omejeno, zato pohitite z nakupom.

Nakup vstopnic